Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priveden muškarac

Burna večer kod Šibenika: Policija blokirala dio Brodarice, navodno zbog prijetnje vatrenim oružjem

Policija je danas navečer blokirala dio Brodarice kod Šibenika. Neslužbeno se doznaje da je muškarac prijetio vatrenim oružjem.

"Klasično policijsko postupanje, vozi se zaobilazno preko Ražina", samo je kratko šibenska policija rekla o događaju u Brodarici, naselju kod Šibenika. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Novi incident Užas u Splitu! Muškarac pratio ženu automobilom i prijetio joj nožem: "Kći je samo govorila - Mama vozi, mama vozi!" POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova

No kako piše Šibenski portal, policija je blokirala Brodaricu, a neslužbeno doznaju da je riječ o prijetnji vatrenim oružjem. Oko 22 sata policija je privela muškarca koji je u jednoj trgovini prijetio oružjem, javio je portal.

Reporter portala ŠibenikIN s terena je ranije izvijestio da su ga na Brodarici kod skretanja za Zlatnu Ribicu zaustavila dva policijska službenika koja zaustavljaju sve automobile i vraćaju ih. Promet je kasnije večeras pušten.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene