Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi napad

Napadnuta vozačica autobusa: "Dvije balavice od 15 godina su je srušile i cipelarile"

ZET autobusi
ZET autobusi Foto: Darko Tomas/Cropix
Predsjednik Sindikata autobusnog, tramvajskog prometa Hrvatska - Zagreb Darko Begić objavio je da je pretučena vozačica autobusa.

Darko Begić, predsjednik Sindikata autobusnog, tramvajskog prometa Hrvatska - Zagreb, na Facebooku je objavio da je napadnuta vozačica autobusa.

"Napale su je dvije balavice od 15 godina, srušile su je na pod i cipelarile. Kolegica im nije htjela pružiti otpor i uzvratiti jer se radi o maloljetnicama. Nakon što su je pošteno iscipelarile, došla je policija, hitna, unutarnja kontrola..." napisao je Begić i dodao da su se angažirali predsjednik Uprave ZET-a i rukovoditelj Autobusne postaje Podsused.

Pročitajte i ovo Vojni tečaj - 3 30 dana Uvodi se obvezna vojna obuka? Otkriveno što bi učenike moglo dočekati nakon srednje škole

"U razgovoru s kolegicom shvatio sam da je ne bole udarci koje je primila, već činjenica koja pokazuje na što smo spali mi djelatnici ZET-a. Spali smo na to da smo postali zadnji šljam i izopćenici iz društva koje može tući, šamarati, cipelariti, izbijati zube kako se kome svidi. Ako imaš problema, slobodno se iskali na djelatnicima ZET-a, nije problem, ne odgovara nitko i nema nikakvih posljedica. Sve je ovo velika sramota i tuga", stoji u objavi.

Darko Begić smatra i da je greška to što napadnuta kolegica "ne želi konzumirati prava koja ima nakon ovakvog nemilog događaja".

Pročitajte i ovo Ilustracija Isprika pošte na kašnjenju Poštar u četiri godine nije isporučio 30.000 pisama: Kada je policija ušla u njegov dom, ugledala je bizarnu scenu

"Ono što meni smeta i boli me kao vozača, predsjednika sindikata i čovjeka jest da je ovo drugi napad i premlaćivanje u manje od mjesec dana. Točnije, protekli napad bio je prije 18 dana. Boli me što sam nemoćan zbog nedovoljnog broja članova pokazati Vam kako treba stati iza djelatnika ZET-a nakon ovakvih događaja", zaključio je predsjednik sindikata.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene