Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VOZIO SUPROTNIM SMJEROM

Nakon 15 godina na riječkome sudu počelo suđenje za smrt sestara Filipović na autocesti

Aktualno Galerija +0 Vožnja Galerija 1/1 >>
Na riječkom Županijskome sudu u utorak je, 15 godina nakon pogibije sestara Filipović na autocesti Rijeka-Zagreb, počelo suđenje optuženome za izazivanje nesreće.

Više od 15 godina nakon tragične prometne nesreće, u kojoj su život izgubile dvije sestre na autocesti Rijeka-Zagreb na Grobniku - na riječkom Županijskom sudu u utorak je počelo suđenje.

Optužen je vozač s područja Grobnika kojeg se tereti da je u prosincu 2006. godine vozio u suprotnom smjeru na autocesti.

Došlo je do izravnog sudara s vozilom u kojem su bile sestre Filipović s tri prijatelja. One su poginule, a prijatelji su preživjeli.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nesreća prije 10 godina POGIBIJA SESTARA FILIPOVIĆ Je li uhićenjem Roberta Žaje uistinu riješen taj misteriozni slučaj?

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SLUČAJ KOJI JE POTRESAO HRVATSKU Orepić otkrio kako je riješen slučaj pogibije sestara Filipović

Optuženi se na početku suđenja izjasnio da se ne osjeća krivim. Suđenje je počelo iskazima svjedoka i nastavlja se cijeli ovaj tjedan. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene