Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sukob u ludbregu

Potukli se mladići, jedan je nožem ubadao i izrezao drugu dvojicu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Damir Krajac/ CROPIX
U fizičkom obračunu 22-godišnjak i 26-godišnjak izvukli su deblji kraj: jedan je uboden u prsa, a drugi ima porezotine po nozi.

Trojica mladića potukla su se u nedjelju navečer u Ludbregu, pri čemu je 25-godišnjak nožem ubo i zarezao drugu dvojicu. Oni su prevezeni u varaždinsku bolnicu te im ozljede još nisu okvalificirane, kao ni napadaču koji ih je ozlijedio.

Varaždinska policija u ponedjeljak je obavijestila kako su se mladići u dobi od 25, 26 i 22 godine oko 21 sat fizički sukobili.

Prvoosumnjičeni je pritom u dva navrata 22-godišnjaku nožem zadao ubodne rane u predjelu prsišta, a 26-godišnjaku porezotine po bedrenoj kosti lijeve noge.

Medicinska pomoć 22-godišnjaku pružena je u Općoj bolnici Varaždin, gdje mu zasad ozljede nisu okvalificirane, dok je 26-godišnjaku pomoć pružio županijski Zavod za hitnu medicinu, a ozljede mu također još nisu okvalificirane.

Pročitajte i ovo Ilustracija oba su uhićena Pijan namjerno autom udario 38-godišnjaka, a onda su se i potukli. Razlog je stvarno bizaran

U obračunu je ozlijeđen i 25-godišnjak, koji je uhićen odmah nakon pružene liječničke pomoći.

Varaždinska policija provela je očevid, a u tijeku je kriminalistička istraga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene