Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jučer 16 prekršajnih naloga

Krenuo masovni lov na gliseraše koji se ne pridržavaju pravila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog glisiranja i plovidbe u blizini plaža jučer su djelatnici Pomorske policije i Lučke kapetanije izdali 20 prekršajnih naloga i pet upozorenja, izvijestila je danas splitsko-dalmatinska policija.

U združenoj akciji pomorski su policajci tijekom jučerašnjeg dana izdali 11 prekršajnih naloga i pet upozorenja, a službenici Lučke kapetanije pet prekršajnih naloga. A akciji su korištena službena plovila i helikopter Ministarstva unutarnjih poslova (MUP).

Iz policije i Lučke kapetanije najavili su akcije i tijekom srpnja i kolovoza. kako bi osigurali sigurnost kupača i svih ostalih na moru. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Zaštita prirode Dobro razmislite kad vidite visibabu da ne biste izvisili za 26.500 eura Sigurna plovidba na Jadranu - 6 Sigurna plovidba na Jadranu Bili smo u akciji s pomorskom policijom: Vozili prevelikom brzinom na samo sto metara od obale pa dobili 3000 kuna kazne

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene