Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zapalili lampione

Velika tuga - prijatelji se ispred fakulteta oprostili od ubijene Mihaele: "Svi ćemo je pamtiti kao druželjubivu osobu"

Studenti se opraštaju od ubijene Mihaele
Studenti se opraštaju od ubijene Mihaele DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Studenti se opraštaju od ubijene Mihaele Studenti se opraštaju od ubijene Mihaele Foto: DNEVNIK.hr Studenti se opraštaju od ubijene Mihaele Studenti se opraštaju od ubijene Mihaele Foto: DNEVNIK.hr Ubijena studentica iz Osijeka Ubijena studentica iz Osijeka Foto: DNEVNIK.hr/Facebook/Screenshot Sprovod ubijene studentice Mihaele - 1 Sprovod ubijene studentice Mihaele - 1 Foto: Borna Jaksic/Pixsell +3 Sprovod ubijene studentice Mihaele - 2 Galerija 1/8 >>
Kolegice i kolege studenti osječkog Pravnog fakulteta, kao i prijatelji, ispred glavnog ulaza u zgradu fakulteta ostavili upaljene lampione i cvijeće, opraštajući se na taj način od ubijene 21-jednogodišnje Mihaele B. iz Osijeka.

Ispred Pravnog fakulteta u Osijeku okupili su se studenti i prijatelji kako bi se oprostili od Mihaele B. Mnogi nisu mogli sakriti suze.

Gore lampioni za 21-godišnjakinju upucanu u srijedu, a za čiju je smrt osumnjičen 27-godišnji policajac Marko S. iz Osijeka.

"Svi ćemo ju pamtiti kao druželjubivu osobu, vrlo aktivnu studenticu, kao osobu koja je zaista imala mnoge talente"; rekao je Karlo Rašić, predsjednik studentskog zbora na Pravnom fakultetu u Osijeku.

Mihaela će biti pokopana u subotu u 12:15.

Za njezino ubojstvo tužiteljstvo tereti 27-godišnjeg policajca iz Osijeka, kojem je u petak navečer sudac istrage osječkog Županijskog suda odredio jednomjesečni istražni zatvor.

Sudac istrage prihvatio je prijedlog osječkog Županijskog državnog odvjetništva te odredio istražni zatvor zbog mogućnosti ponavljanja kaznenog djela te mogućnosti ometanja istrage utjecajem na svjedoke, izvijestili su sa suda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene