Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća

FOTO/VIDEO Imotski zavijen u crno, proglasit će dan žalosti: Smrtonosni zavoj u kojem su dva mladića izgubila život, Imoćani pale svijeće

Aktualno Galerija Prometna nesreća kod Imotskog - 2 Prometna nesreća kod Imotskog - 2 Foto: Ivo Cagalj/Pixsell Prometna nesreća kod Imotskog - 1 Prometna nesreća kod Imotskog - 1 Foto: Ivo Cagalj/Pixsell Prometna nesreća kod Imotskog - 3 Prometna nesreća kod Imotskog - 3 Foto: Ivo Cagalj/Pixsell +0 Prometna nesreća kod Imotskog - 4 Galerija 1/4 >>
Dvije osobe su poginule, a dvije su teško ozlijeđene u prometnoj nesreći kod Imotskog.

Teška prometna nesreća dogodila se noćas u zaseoku Kutleše kod Imotskog. Poginuli su mladići starosti 20 i 17 godina, a mladići starosti 18 i 19 teško su ozlijeđeni te prevezeni u splitsku bolnicu.

Strašna nesreća dogodila se malo iza ponoći. Prema informacijama, vozač je izgubio nadzor nad automobilom i udario u metalnu ogradu. Nakon toga, automobil je pao na suho-zid i prevrnuo se.

Pročitajte i ovo Pucnjava u Solinu - 5 MUŠKARCU PROPUCANE NOGE Pucnjava u Solinu: 27-godišnjak se tereti za ubojstvo u pokušaju

Imotski će u idućim danima proglasiti dan žalosti zbog nesreće koja je potresla cijeli kraj.

"Grad Imotski je već donio odluku da će 3.11 biti proglašen danom žalosti, što reći u ovom trenutku da je Imotska krajina, grad Imotski zavijena u crno obzirom na gubitak tako mladih života", rekao je Ivan Budalić, gradonačelnik Imotskog.

Pročitajte i ovo Grafit na Zrinjevcu - 3 Policija provodi očevid Na Zrinjevcu osvanuo grafit podrške Palestincima: "Zaustavite genocid u Gazi, bojkotirajte Izrael"

"Jedan od to dvoje pacijenata je tijekom večeri i operiran te je sada na jedinici intenzivnog liječenja pri klinici za anesteziologiju. U ovom trenutku je u životnoj opasnosti, a što se tiče drugog pacijenta, on je zaprimljen u kliniku za dječju kirurgiju te je pacijent stabilno", poručio je Josip Krnić, pročelnik OHBP-a, KBC Split.

Fotografije s mjesta nesreće pogledajte u galeriji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene