Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen 41-godišnjak

Drama kod Koprivnice: Ženi u vožnji povukao ručnu kočnicu, autom sletjela u kanal

Policija, ilustracija - 5
Policija, ilustracija - 5 Foto: DNEVNIK.hr
Na cesti pored Koprivnice 41-godišnjak je ugrozio život nevjenčane supruge.

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici 7. studenog 2022. ispitalo je uhićenog hrvatskog državljanina (1941.) zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Sumnjaju da je 28. listopada. na cesti pokraj Koprivnice kao suputnik u osobnom automobilu kojim je upravljala njegova 44-godišnja izvanbračna supruga tijekom vožnje rukom naglo zategnuo ručnu kočnicu.

Žena je potom izgubila nadzor nad automobilom koji je sletio s ceste u odvodni kanal.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POKRENUTA ISTRAGA DORH detaljno opisao kako je djelatnik šibenske bolnice ukrao gotovo 2,3 milijuna kuna

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PRED ŠEFICOM DORH-A Vanja Marušić svečano prisegnula na dužnost ravnateljice USKOK-a

"Državno odvjetništvo podnijelo je prijedlog da se protiv osumnjičenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, koji je sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila i odredila osumnjičeniku istražni zatvor", priopćio je DORH.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene