Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Saborskom

Dječaci bacali kamenčiće na aute u vožnji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica trinaestogodišnjaka bacala su kamenčiće na automobile u središtu Saborskog, među kojima je bilo i vozilo srbijanskih registarskih oznaka, izvijestila je karlovačka Policijska uprava.

Utvrđeno je da su oni 15. kolovoza u društvu s vršnjacima koji su se okupili na državnoj cesti DC-42, kod crkve u Saborskom, bacali kamenčiće na sva vozila koja su se kretala tom cestom, među kojima je naišao i automobil srbijanskih registarskih oznaka, čija je vozačica obavijestila policiju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uspješna potraga Pronađena nestala tri 14-godišnjaka Slika nije dostupna Kratili vrijeme opasnom igrom Bacali kamenje s nadvožnjaka i razbili vjetrobransko staklo

Na automobilu srbijanskih registarskih oznaka obavljen je očevid, ali nije utvrđena šteta niti se je 22-godišnja vozačica o njoj očitovala. Policija nije pronašla druge vozače koji smatraju da su oštećeni takvim ponašanjem djece. U vezi s tim događajem Općinskome državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu bit će proslijeđeno izvješće. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene