Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglas

Cockta obilježava 70. rođendan s regionalnim umjetnicima

PR
PR Foto: PR
Cockta, dobro poznati brend gaziranog pića sa 70 godina tradicije ove godine slavi svoj rođendan kroz umjetnost i inspiraciju. U suradnji s talentiranim regionalnim umjetnicima, Cockta oživljava svoje nasljeđe i priču koja traje već desetljećima.

Jedan od prepoznatljivih simbola Cockte je dizajn prve boce i logotipa koju je kreirao mladi arhitekt Sergej Pavlin. Osim toga, brend je kroz povijest prepoznatljiv po svojim brendiranim kamionima, hostesama u crvenim kombinezonima i autom s ledom. Sve te ikonične slike i uspomene i danas inspiriraju umjetnike širem regije, motivirajući ih da si postave pitanje „Od čega si ti?”.

Svako umjetničko djelo koje je stvoreno u suradnji s Cocktom prenosi priču o povijesti brenda, njegovom nastanku, ljudima i vrijednostima koje umjetnik dijeli s brendom. Jedno takvo djelo kreirala je i Marina Mesar OKO, umjetnica iz Hrvatske.

Original iznutra, original izvana. Cockta je cijeli paket! Iako je doživjela nekoliko promjena u posljednjih 70 godina, prva bočica sa žutim logom je ona koju nikada nećemo zaboraviti. Vizionar Sergej Pavlin inspiraciju je crpio iz estetike pivskih boca i predratne tipografije i Cockta je ubrzo postala najpoželjnije piće. Poslije 70 godina, Marina Mesar oživljava Cocktu kroz suvremenu umjetnost.

PR Marina Mesar OKO, Cockta flašica postaje ikonična (Foto: PR)

Ova djela se objavljuju na Cockta Instagram profilu, zapratite i uživate u spoju današnjice sa prošlosti koja je i dalje vrlo bliska i inspirativna

Rođendan nije moguće proslaviti bez poklona, zar ne? Stoga, Cockta vas poziva i da sudjelujete u nagradnoj igri "70 nagrada za 70 godina". Možda budete imali sreće te osvojite jednu od nagrada, i na taj način proslavite zajedno sa Cocktom. Sve informacije možete pronaći na službenoj veb stranici brenda www.cockta.eu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene