Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Model iz Golf klase

VIDEO: Povratak slavne Alfine Giuliette

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vratila se Giulietta. Slavno Alfino ime ponovo je uskrsnulo, i to na modelu iz Golf klase, u kojoj je čak devet godina Alfa nudila model 147.

Nova Giulietta donosi pregršt noviteta. 'Novosti su velike. Potpuno nova razvijena šasija, novi motor,svi turbo, svi zadovoljavaju euro norme. Serijski sa 6 brzina manualni mjenjač, i on što je bitno, ne samo naprijed, nego komfor i na stražnjoj klupi', pojasnio je Armin Slijepčević iz Autocommercea.

Pročitajte i ovo Donald Trump Nedavno preminula Sve zbog poreza: Nećete vjerovati gdje je Trump pokopao svoju bivšu suprugu Slika nije dostupna ŠTO SE DOGODILO? Noćna jurnjava policije za Golfom u zagrebačkoj Dubravi: "Čula sam udarac, ali zvučao je kao da je pukla guma. Policija je vikala da svi uđemo u kuće"

U ponudi su dva dizelska motora , snage 105 i 170 koja, te tri turbo benzinca, sa 120, 170 i vrhuncem ponude - 235 konja u modelu Quadrifoglio Verde. Krajem godine će se uvesti i novorazvijeni TCT mjenjač s dvije spojke.  'Prve isporuke vozila, 25 komada u 2011', dodao je Slijepčević.

Osnovni model stoji 161,500 kuna dok se top model, s prepoznatljivom djetelinom, ističe konkurentnom cijenom od 216,500 kuna.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene