Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sigurnosni sustavi

[VIDEO] Mercedes-Benz nastavlja s predstavljanjem nove E klase

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Točnije, mogli bi reći kako Mercedes nastavlja s predstavljanjem raznih tehnoloških rješenja nove E klase koja će se na tržištu pojaviti najkasnije tijekom iduće godine.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najudobniji kabriolet na svijetu Mercedes-Benz najavio S klasu Cabrio Slika nije dostupna Primjer sportske elegancje [VIDEO] Mercedes-Benz predstavio C klasu Coupe

Podsjetimo, prije nekoliko dana Mercedes je objavo video zapis u kojem je demonstriran sustav daljinskog upravljanja parkiranjem nove E klase, a sada nas njemački proizvođač pobliže upoznaje s nekoliko sigurnosnih sustava.

Riječ je o sustavima koji su dio programa ili seta sigurnosnih sustava pod nazivom Intelligent Drive Next Level, a u priloženom video zapisu možete vidjeti kako neki od njih funkcioniraju i koja im je zadaća. Konkretnije, s njihovim će vas djelovanjem upoznati Michael Hafner, glavni i odgovorni za sustave pomoći vozaču i aktivne sigurnosti.

Na kraju dodajmo samo kako se posebno ističu sustavi Pre-Safe Impulse Side, koji u slučaju bočnog udara pomiče tijela putnika prema sredini vozila, te Multibeam LED, koji omogućuje stalnu vožnju s dugim svjetlima uz automatsko prilagođavanje svjetlosnog snopa kako bi se izbjeglo zasljepljivanje drugih sudionika u prometu.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene