Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VRUĆI METAL

Pogledajte kako je krajolik Lijepe naše ukrasio fotografije novog Bentleyja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Omiljena marka automobila nogometaša engleske Premier lige upravo je predstavila svoj grand tourer – Continental GT. Mladenačka, moderna i hrabra dizajnerska silueta izvrsno se uklopila uz najljepše more i obalu na svijetu

Bentley kao marka s dugačkom tradicijom stvaranja luksuznih soba na kotačima ponovno je zaokupila misli aristokracije kao budućih kupaca, automobilskih entuzijasta kao stručnjaka za maštanje, ali i potpuno (ne)očekivano građana Lijepe naše.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VRUĆI METAL TOP 5 Najsporiji automobili od 0-100 km/h u hrvatskim dućanima Slika nije dostupna VRUĆI METAL Nakon ovoga ćete zavoljeti trokotače – iz Estonije nam dolazi Nobe!

Novi 80 kilograma lakši Continental GT temeljen na platformi koju dijeli s aktualnom Porsche Panamerom, čime je vožnja na serijskom zračnom ovjesu postala još udobnija, dobio je čast svoj dotjerani 6,0-litreni W12 motor sa 635 KS i 900 Nm osloboditi gdje drugdje nego u Dalmaciji. Fotografima je pokazivao nove dizajnerske linije djelomično preuzete s konceptnog modela EXP 12 Speed 6E – od Karlobaga do Senja te cesti prema Baškim Oštarijama. Ubrzanje od 3,7 sekundi do 100 km/h uz pomoć Launch Controla isprobao je na dionici autoceste A1 prema Zadru. Naivno ćemo povjerovati kako je 333 km/h konačne brzine ipak morao ostaviti za drugu priliku.

Prema svemu sudeći, Britanci su odrađenim snimanjem na prostorima Lijepe naše budućim vlasnici novog Bentleyja dali prijedlog za godišnji odmor sljedeće godine. Na putu do ribljih specijaliteta i crnog vina, prvi kupci uživat će u sjedalima čije je usavršavanje šivanja dvostrukih dijamantnih uzoraka trajalo 18 mjeseci i Naim audio sustavu od 2200W koje dolazi sa zvučnicima ugrađenim u prednja sjedala. Takve turiste trebamo. Dobrodošli!

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene