Obavijesti Video Pretražite Navigacija
600 KS

Nissan će proizvesti 17 primjeraka modela Juke-R 2.0

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Nissana je službeno potvrđeno kako se planira proizvodnja do 17 primjeraka modela Juke-R 2.0.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pojačaj doživljaj Kreiraj svoj savršeni Juke uz gratis alu naplatke i krovni spojler u boji po izboru Slika nije dostupna Sportski Leaf sa stražnjim pogonom Nissan Esflow koncept

Podsjetimo, ovaj je automobil predstavljen prije otprilike mjesec dana na goodwoodskom Festivalu brzine, no tada su ga iz ovog japanskog proizvođača opisivali kao koncept.

Sada je dakle poznato kako će se proizvesti ograničena serija od najviše 17 primjeraka, no konačna će brojka ovisiti o interesu kupaca. Za sada nije poznato koliko će ovaj model stajati, no vjerojatno će biti potrebno izdvojiti oko 600.000 Eura, dakle nešto više no što je bila cijena njegovog prethodnika.

Ova unaprjeđena 2.0 verzija je posudila od GT-R Nisma bi-turbo 3.8 V6 motor snage 441 kW, odnosno 600 KS i najvećeg okretnog momenta od 652 Nm. Podaci o performansama za sada nisu poznati, no za vjerovati je kako će biti osjetno brža od slabijeg prethodnika koji je do 100 km/h ubrzavao za 3,7 sekundi i dostizao najveću brzinu od 257 km/h.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene