Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Chevrolet Camaro u retro izdanju uz Lingenfelter retrokits paket

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tvrtka Lingenfelter predstavila je novi Retrokits paket opreme koji donosi retro estetski makeover s vizualnim tragovima izvornog automobila iz 1969. godine.

Lingenfelter Performance Engineering (LPE) predstavio je Retrokits paket opreme za Chevrolet Camaro koji posebnim dodatcima za karoseriju vizualno pretvara sportski coupe pete generacije (2010.-2012.) u izvorni 'muscle car' iz 1969. godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom Slika nije dostupna VW izbacio još jedan Golf – ovog puta kao Alltrack Crossover verziju

Već više od 34 godine, Lingenfelter Performance Engineering stvara svoje vlastito nasljeđe time što kontinuirano predstavlja nove mogućnosti za najtraženije i najpopularnije sportske automobile na svijetu. Takav legendaran rezime izuzetno preciznog i kvalitetnog rada nastavlja se i danas kako izuzetno vješt tim u LPE-u nastavlja donositi stilske i performansne pakete, razvijati super-punjače i visoko-performansne 'aftermarket' komponente koje dodatno uglađuju dostavljanje snage, donose još više brzine i još bolju kontrolu nad vozilom.

''Mnogi pravi obožavatelji Camara bili su razočarani s dizajnom pete generacije ovog istinski američkog sportskog coupea jer, kako kažu, previše se udaljio dizajnom od izvornog coupea iz 1969. godine, pogotovo što je novi Mustang izgledom više nalik na original,'' rekao je vlasnik, Ken Lingenfelter, i dodao: ''S našim Retrokits paketom opreme, pravi entuzijasti sada mogu imati najbolje od oba svijeta, tehnologiju današnjice s muscle car dizajnom prošlosti.''

Stilski paket nalik na osnovni model iz 1969. uključuje: prednju masku, niži spojler, standardni kromirani branik, rešetku hladnjaka s oznakom SS, svjetlosne sklopove i dva sklopa za maglenke.

RS paket donosi: prednju masku u RS stilu, niži spojler, standardni kromirani branik, rešetku hladnjaka sa oznakom SS, prednje svjetlosne sklopove s vratašcima i električnim mehanizmom i dva sklopa za maglenke.

Vlasnici Chevrolet Camara mogu ovaj Retrokits paket kupiti zasebno te ga dati ugraditi kod lokalnog servisera ili mogu automobil poslati u radionicu Lingenfeltera gdje mogu naručiti i još neke dodatke poput posebne boje karoserije i nekim drugim dodatcima kao što je npr. L28 motor za LS7 Camaro sa turbopunjačem i 800 KS a u ponudi je i kompletni performansni paket.

Paket opreme bez RS dodataka i bez troškova ugradnje biti će ponuđen pri cijeni od 6.850 američkih dolara (40.004,00 kn) dok je cijena s ugradnjom kod Lingenfeltera 8.550 dolara (49.932,00 Kn). RS paket bez ugradnje košta 8.150 dolara (47.596,00 kn) dok je kod Lingenfeltera s ugradnjom cijena 9.750 dolara (56.940,00 kn).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene