Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi crossover

Aston Martin dao zeleno svjetlo konceptnom DBX-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Aston Martina stiže i službena potvrda kako je dano zeleno svjetlo za serijsku proizvodnju konceptnog modela DBX. Konkretnije, produkcijski DBX će biti dio novog oko 300 milijuna Eura teškog ulaganja u proširenje ponude.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uz pomoć Aston Martina Red Bullov cestovni model stiže 2018. Slika nije dostupna Prikladan prijevoz [VIDEO] Aston Martin DB10 posebno za Bonda, James Bonda

Podsjetimo, DBX je nedavno predstavljena studija "luksuznog GT crossovera", a isto će biti i njegova produkcijska izvedba čiji će zadatak biti privući nove kupce ovom brandu i time omogućiti njegov daljnji rast.

Naime, u Aston Martinu imaju velika očekivanja od ovog automobila s obzirom kako je DBX izazvao daleko veći interes od očekivanja, a reakcije potencijalnih kupaca i javnosti općenito su bile iznimno pozitivne.

Za sada nema konkretnijih informacija o ovom modelu, no raniji izvještaji su govorili kako će se na tržištu pojaviti 2019. te kako bi se mogao proizvoditi u SAD-u.

Na kraju dodajmo kako će produkcijski DBX biti samo jedan od nekoliko noviteta s kojima će ponuda Aston Martina, kada svi stignu na tržište, biti najbrojnija u njegovoj preko stotinu godina dugoj povijesti.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene