Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika očekivanja

Alfa Romeo Giulia s tri dieselska i pet benzinskih motora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Podsjetimo, Giulia je tržištu predstavljena prije par mjeseci i to odmah u najsnažnijoj QV izvedbi, a otprilike godinu dana kasnije kupci će biti ponuđena osjetno bogatija ponuda motora.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Snage oko 200 KS Fiat 124 Spider s turbo motorom Alfe 4C? Slika nije dostupna Atraktivan dodatak ponudi U Detroitu predstavljena Alfa Romeo 4C Spider

Prema posljednjim saznanjima nova Alfa Romeo Giulia će na tržite stići do jeseni 2016, a tada će biti kupcima biti ponuđene tri dieselske i pet benzinskih izvedbi.

Prije svega tu je 2,2-litreni JTDM turbodieselski pogonski stroj koji će dolaziti u tri izvedbe različite snage. Ulazna izvedba će navodno razvijati snagu od 110 kW, odnosno 150 KS, a standardno će biti opremljena sa 6-stupanjskim ručnim te opcijskim 8-stupanjskim automatskim mjenjačem. Oba će snagu i moment prenositi na stražnja kotače.

Nadalje, tu su verzije snage 132 kW i 154 kW, odnosno 180 KS i 210 KS, a potonja će standardno biti parena s pogonom na sva četiri kotača.

Benzinsku će ponudu otvoriti 4-cilindrični 2,0-litreni GME T4 koji će biti dostupan u izvedbama snage 147 kW, 184 kW i 206 kW, odnosno 200 KS, 250 KS i 280 KS. Ovaj bi motor, neovosno o snazi, standardno trebao biti uparen s automatskim mjenjačem, a najsnažnija će verzija biti opcijski dostupna s pogonom na sva četiri kotača.

Na kraju vrh ponude će činiti 2,9-litreni V6 bi-turbo snage 360 kW i 375 kW, odnosno 490 KS i 510 KS u QV izvedbi. Ovi će motori biti dostupni samo s pogonom na stražnje kotače te će ih biti moguće upariti s ručnim te 7 i 8-stupanjskim automatskim prijenosima.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene