krah na privatnom terenu!

Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe

Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Iz prve postave Vatrenih, koji su osvojili broncu 1998. na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj, samo trojici nije propao brak.

Vatreni su nakon osvajanja bronce na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj izgradili uspješne karijere, ali su njihovi privatni životi krenuli silaznom putanjom. 

Pogledaj i ovo showbuzz KRIVI ODABIR Nogometni razvodi: Jesu li se dovoljno oznojili kako bi spasili brakove?

Naime, tek tri braka Ćirinih sinova, slavne generacije 1998., odnosno prve postave nisu završila razvodom. 

Mnoge je iznenadila vijest da su se razišli Leonarda i Zvonimir Boban (52), a tu je vijest potvrdio i sam bivši nogometaš, koji sada radi kao nogometni trener. 

"Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedno prema drugome. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život", rekao je Boban za Večernji list. 

Njihova ljubavna priča započela je davne 1989. godine kada su se upoznali u jednom zagrebačkom butiku u kojem je Leonarda, koja se tada prezivala Lončar, radila dok je gradila manekensku karijeru. Njoj je tada bilo 18 godina, a Zvoni 20 i bio je perspektivni nogometaš zagrebačkog Dinama. Leonarda mu je odmah zapela za oko, no trebalo mu je vremena da se odvaži pozvati je na spoj pa se vraćao u butik s izlikama da treba prekrojiti i zamijeniti odjeću koju je kupio. Nakon nekoliko susreta konačno je pristala izaći s njim.

Krajem 1993. godine vjenčali su se pred matičarom u Milanu, a veliko crkveno vjenčanje priredili su 11. lipnja 1994. u crkvi Svetog Marka u Zagrebu. Leonarda se nakon udaje povukla iz manekenstva kako bi sa suprugom mogla otići u Italiju, gdje je on igrao za klub Milan.

Nekoliko su godina bezuspješno pokušavali postati roditelji, pa su 1997. odlučili posvojiti djevojčicu Mariju. Dječaka Gabrijela posvojili su 2003., a blizance Martu i Rafaela 2007. Taman kada su se pomirili s činjenicom da neće moći imati vlastito dijete, stigla im je najradosnija vijest, i to na 15. godišnjicu braka. Leonarda je u studenom 2009. rodila njihovu jedinu biološku kćer, koju su nazvali Ruža.

Zvone i Leonarda jedno su drugo uvijek podržavali u poslovnim pothvatima, a trudili su se i držati svoj privatni život podalje od očiju javnosti. Zadnji put su snimljeni na dodjeli nagrada najboljim nogometašima u organizaciji FIFA-e u Milanu 2019. gdje su bili sa svojom djecom.

Boban je tek posljednji u nizu Vatrenih koji su okončali dugogodišnje brakove. O razvodu Aljoše Asanovića (55) pisalo se 2017. godine. On se oženio 1988. Katarinom Marasović, s kojom je dobio kćer Anamariju i sina Antonija. 

O krahu njihova braka domaći mediji su pisali kada je Aljošina supruga promijenila prezime na društvenoj mreži u djevojačko. Usto, izvijestili su da se on iselio iz njihova zajedničkog doma na Marjanu i da su za to razlog nepomirljive razlike. 

Zbog djece su ostali u korektnim odnosima i oboje su se pojavljivali na privatnim događanjima poput krštenja njihove unuke Zorke, kao i na otvorenju butika njihove kćeri, modne dizajnerice Anamarije. Nijedno od njih nije htjelo komentirati razvod, a Asanović, koji nosi nadimak vatreni lakat, oduvijek je vodio miran obiteljski život i rijetko je izlazio s drugim nogometašima. Dok je bio u inozemstvu, trudio se da mu supruga i djeca što češće dolaze u posjete. 

Aljoša nakon završetka karijere nogometaša radi kao nogometni trener.

Kao predvodnik ljubavnih brodoloma uvijek se spominje Mario Stanić (49), koji se od svoje supruge Adise razveo jako mlad, a bivši supružnici imaju kćer Emu.

Vatreni super Mario nakon toga se zaljubio na prvi pogled u Draganu, s kojom je i danas u braku i imaju dvoje djece. Mario i supruga upoznali su se u ljeto 1997. u Metkoviću kada je njoj bilo 17 godina. Tada je igrala rukomet i on ju je često pratio na utakmicama. Četiri godine kasnije par je ozakonio svoju vezu, a 2002. vjenčali su se i crkveno u Londonu, gdje je igrao za poznati nogometni klub Chelsea. 

Brak je propao i Alenu Bokšiću (51) ubrzo nakon njegova kolege Stanića. Od supruge Aide razveo se 2000. nakon 10 godina braka, a s njom je dobio kćer Stellu te sinove Tonija i Alena.

Bokšić je drugi put izgovorio sudbonosno da Jadranki Fržop, s kojom je 2004. dobio kćer Lauru. Par se povremeno moglo vidjeti tijekom šetnji po Zagrebu. 

Neki smatraju da je na dio brakova Vatrenih utjecala kriza srednjih godina.

Slaven Bilić u svojoj se 38. godini rastao od supruge Adrijane, s kojom ima sina i kćer. Sreću je pronašao s mnogo mlađom studenticom Ivanom Đeldum, koja mu je rodila tri kćeri. 

Igor Štimac (53) okončao je 2009. svoj 20-godišnji brak sa Suzanom, s kojom je dobio kćer i sina. Zaljubio se u 14 godina mlađu manekenku Lanu Bucat te s njom dobio još dvoje djece. 

Najtiši razvod imali su spisateljica Milana i nogometaš Goran Vlaović (48). Njihov je brak završio 2011., a bivši supružnici imaju sinove Stjepana i Marija te kćer Niku.

Goran je u veljači dobio kćerkicu s bivšom Miss Universe Ivanom Mišurom, s kojom je zaručen. Par je zajedno od 2018. godine, a Ivana je prva djevojka u koju se Goran zaljubio sedam godina nakon razvoda od bivše supruge.

Upoznali su ih zajednički prijatelji prije četiri i pol godine, no isprva ih je povezivalo samo prijateljstvo. Ne izlaze baš često u javnost i ne komentiraju svoju vezu, ali Ivana je jednom prilikom za IN magazin otkrila da je s Goranom, koji je od nje stariji 17 godina, uistinu presretna. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Mišura (FOTO: Bojan Zibar) Celebrity Goran Vlaović na pragu pedesete dobio dijete sa 17 godina mlađom zaručnicom i bivšom misicom

Igor Cvitanović (50) također je 2011. okončao svoj brak s Marijom, a vjenčali su se 1998. kada se je on s reprezentacijom osvojio broncu. Nisu imali djece i vodili su borbu oko imovine tijekom razvoda, a šuškalo se i o nevjeri.  

Cvitanović je pronašao sreću s 14 godina mlađom Tanjom Grgić. 

Poznati vratar Dražen Ladić (58) razveo se od supruge Spomenke 2007. nakon 18 godina braka. Prekid je bio sporazuman i par kao ni ranije nije htio komentirati svoj privatni život, a imaju kćeri Sandru i Saru. Neki izvori bliski Ladiću izjavili su da je razdvojenost presudila njegovu braku sa Spomenkom. 

On je često putovao, dok se ona posvetila odgoju djece i poznata je po tome što je oduvijek izbjegavala pozornost javnosti. 

Oni kojima je uspjelo održati svoje dugogodišnje brakove su Robert Prosinečki (52), Robert Jarni (52) i Dario Šimić (45). 

Prosinečki je od 1999. u braku s Vlatkom, s kojom ima kćeri Leonardu i Robertu. Njegova je supruga izrazito samozatajna i rijetko se pojavljuje s njim u javnosti, a pratila ga je s djecom gdje god je igrao tijekom nogometne karijeri i to je nastavila kad je počeo raditi kao nogometni trener. 

Supružnici su se upoznali 1996., kako je ispričao Robert, kada je Vlatka bila još srednjoškolka. "Jednom sam došao na kavu, vidio je i počeli smo razgovarati. Ja sam započeo razgovor, što inače nije bio moj običaj. Nakon dvije godine smo se vjenčali. Četrnaest godina smo u braku i ne pamtim kad smo se zadnji put porječkali. Fenomenalno funkcioniramo, stvarno nemamo nikakvih problema i prezadovoljan sam svojim obiteljskim životom. Imam dvoje djece koju obožavam, suprugu koja me razumije, a to mi daje stabilnost i motiv za rad", rekao je Prosinečki svojedobno za Gloriju. 

I Jarni je očito otkrio tajnu za dug i uspješan brak jer se svojom suprugom Sandrom oženio još 1990. Upoznali su se 1985. kada je Robert došao u Split. Supružnici imaju kćer i sina. 

Šimić, koji je najmlađi među prvom postavom Vatrenih, od 2000. je u braku s Jelenom, s kojom je dobio sinove Nikolasa, Viktora i Roka. Kako su pisali domaći mediji, Dariju je u održavanju dobrog odnosa sa suprugom pomogla vjera. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Šuker (Luka Stanzl/PIXSELL) Kristina Bralo +0 Ana Obregon, Davor Šuker (FOTO: Instagram, Pixsell) Celebrity Davor Šuker prekinuo ljubavnu vezu s 25 godina mlađom ljepoticom, a još nedavno se šuškalo o zarukama

Inače, među Ćirinim sinovima ističe se vječiti neženja Davor Šuker (53). On je ljubio niz puno mlađih, atraktivnih domaćih manekenki, među kojima je posljednja bivša Kraljica Hrvatske Kristina Bralo. 

Šuker je oduvijek bio miljenik brojnih žena, a iza njega su veze bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković, manekenkama Draganom Radošević i Kristinom Bradač, a šuškalo se i o romansi s Ivom Majoli. Veliku pažnju javnosti i medija plijenila je i njegova veza sa španjolskom voditeljicom Anom Obregon, koja ga je jednom prilikom otkrila da ju je zaprosio prstenom u čaši vina, pa se zamalo ugušila. Ipak, do braka nije došlo.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Grašo ljubi ruku Danijeli (Foto: Dnevnik.hr) +0 Petar i Danijela na pozornici (Foto: Dnevnik.hr) Zanimljivosti Upoznali su se na Dori davne 1995. godine, pred oltar nikad nisu htjeli stati, a za to su imali svoj razlog i objašnjenje

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Grašo ljubi ruku Danijeli (Foto: Dnevnik.hr) Petar i Danijela na pozornici (Foto: Dnevnik.hr) Danijela Martinović i Petar Grašo (Foto: Dnevnik.hr) Danijela Martinović pjeva (Foto: Dnevnik.hr) +8 Petar Grašo (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Danijela Martinović i Petar Grašo više nisu zajedno, ljubavi je došao kraj nakon više od 20 godina

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene