Aljoša Asanović radi kao nogometni trener nakon završetka profesionalne karijere nogometaša, a ima kćer Anamariju i sina Antonija iz braka s Katarinom Marasović.

Galerija


Bivši Vatreni Aljoša Asanović (55) privukao je pažnju svojim imidžem na jednom događanju u centru Splita na kojem se pojavio u društvu kćeri, dizajnerice Anamarije Asanović. 

Vezani članci AA cruise kolekcija Anamarije Asanović - 7 Anamarija Asanović predstavila cruise kolekciju koju će svaka žena zasigurno poželjeti u svom ormaru Slika nije dostupna Tatin nasljednik: Mladi Asanović u ulozi manekena

Naš proslavljeni nogometaš obukao je bež odijelo koje je uskladio s bijelom košuljom, sunčanim naočalama i slip-on tenisicama. Aljoša je pokazao da prati modu, a osim odjećom privlačio je pozornost i sijedom kosom i bradom koje mu dobro stoje, ali ga zbog tog imidža nije lako prepoznati na prvu. Aljoša je nježniji spol godinama šarmirao gustom crnom kosom.

Inače, Asanović ima kćer Anamariju i sina Antonija, a njih je dobio s Katarinom Marasović, kojom se oženio 1988. O krahu njihova braka pisalo se još 2017. kada je Aljošina supruga promijenila prezime na društvenoj mreži u djevojačko. 

Usto, domaći su mediji izvijestili da se on iselio iz njihova zajedničkog doma na Marjanu i da su za to razlog nepomirljive razlike. 

Aljoša nakon završetka karijere nogometaša radi kao nogometni trener. 

Lice Jennifer Lopez ipak malo drugačije izgleda na paparazzi fotkama nego na onima s Instagrama, ali je i dalje predivna

Ana Rucner iznenadila bivšeg supruga Vladu Kalembera, objavila je njihov zajednički video, i to posebnim povodom