Nije išlo

Davor Šuker prekinuo ljubavnu vezu s 25 godina mlađom ljepoticom, a još nedavno se šuškalo o zarukama

Davor Šuker (Luka Stanzl/PIXSELL) Davor Šuker (Luka Stanzl/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Šuker (Luka Stanzl/PIXSELL) Kristina Bralo +0 Ana Obregon, Davor Šuker (FOTO: Instagram, Pixsell) Galerija

Kristina Bralo i Davor Šuker prekinuli su ljubavnu vezu, što su medijima potvrdili njihovi bliski prijatelji.

Vijest o ljubavi bivše Kraljice Hrvatske Kristine Bralo i umirovljenog nogometaša i presjednika HNS-a Davora Šukera u domaćoj se javnosti pojavila u studenom prošle godine, a iako je ona na svom Instagramu dala naslutiti da je to istina, nikada nisu službeno potvrdili vijest.

No čini se kako ljubavna sreća nije dugo potrajala, jer njihovi zajednički prijatelji tvrde da se par razišao uoči nove godine kada je 53-godišnji Davor otišao na put u SAD i to bez 28-godišnje Kristine, koja se odlučila posvetiti svojoj glazbenoj karijeri, prenosi t portal.

Mnoge je ta vijest poprilično iznenadila jer se pričalo i o zarukama nakon što je Kristina na Instagramu bila objavila fotografiju s prstenom za koji se pretpostavljalo da je zaručnički, a zanimljivo je i da se za nju saznaje tek tri mjeseca nakon što su se razišli.

Davor Šuker je oduvijek bio miljenik brojnih žena, a iza njega su veze bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković, manekenkama Draganom Radošević i Kristinom Bradač, a šuškalo se i o romansi s Ivom Majoli. Veliku pažnju javnosti i medija plijenila je i njegova veza sa španjolskom voditeljicom Anom Obregon, koja ga je jednom prilikom otkrila da ju je zaprosio prstenom u čaši vina pa se skoro ugušila. Ipak do braka nije došlo.

Kristina je laskavu titulu Kraljice ponijela 2013. godine, a posljednjih je nekoliko godina posvećena pjevačkoj karijeri i objavila je singlove "Pronto", "Atlantida" i "Hrvatice".

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Linda Evangelista (Foto: AFP) +0 Linda Evangelista (Foto: AFP) Nekad i sad Ljepoticu za kojom su se nekad svi otimali danas je teško prepoznati, mnogo se promijenila od dana najveće slave

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene