Jači od problema

Od burnog ljubavnog života do skladne veze: Pjevačica istog muškarca ljubi još od 1998. godine!

Emma Bunton i Jade Jones (Foto: Getty) Emma Bunton i Jade Jones (Foto: Getty) Getty 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Emma Bunton i Jade Jones (Foto: Getty) Emma Bunton i Jade Jones (Foto: Getty) Emma Bunton(Foto: Getty) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (FOTO: Instagram) Emma Bunton i Jade Jones (Foto: Getty) Emma Bunton i Jade Jones (Foto: Getty) +1 Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Galerija

43-godišnja pjevačica Emma Bunton upravo je krenula na povratničku turneju s bendom s kojim je postigla nezamislivu svjetsku slavu - Spice Girls.

Emma Bunton poznata je i kao Baby Spice.

Pogledaj i ovo Emma Bunton(Foto: Getty) druga strana priče Priznala da su bile pijane dok su snimale hit koji još danas svi pjevuše: "Pile smo jeftini šampanjac u studiju"

Danas 43-godišnja pjevačica upravo je krenula na povratničku turneju s bendom s kojim je postigla nezamislivu svjetsku slavu, a radi se naravno o slavnim Spice Girls koje će u sklopu nje odraditi 13 koncerata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spice Girls (@spicegirls) on

Ipak, od mjesecima najavljivanog spektakla došlo je do toga da su se prva dva koncerta pretvorila u debakl, i to zbog lošeg ozvučenja koje je obožavatelje ostavilo jako razočaranima.

No ako ostavimo to po strani, Emma ima vrlo uspješan poslovni, ali i skladni privatni život koji je ipak na početku bio malo buran.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by emmaleebunton (@emmaleebunton) on

Naime, još od davne 1998. godine slatka plavuša ljubi britanskog pjevača Jadea Jonesa s kojim ima dvojicu sinova. Par se zaručio 2011. godine, no još uvijek nisu stali pred oltar. Ipak, par je dva puta prekidao.

Prvi put je to bilo u svibnju 1999. godine, a Emma je od rujna 1999. godine do rujna 2000. godine bila u vezi s nogometašem Riom Ferdinandom s kojim su ju upoznali supružnici David i Victoria Beckham.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by emmaleebunton (@emmaleebunton) on

Ubrzo nakon prekida s poznatim nogometašem, Emma se vratila Jadeu, no 2 godine kasnije ponovno je uslijedio prekid zbog njezine odluke da započne glazbenu suradnju sa Simonom Fullerom protiv koja se nije svidjela njezinom partneru. 2003. godine Emmu se kratko povezivalo s pjevačem Justinom Timberlakeom.

No 2004. godine Emma i Jade svojoj su ljubavi dali još jednu šansu i od tada više nisu prekidali. 2007. postali su po prvi put roditelji, a drugi sin rođen je 2011. godine. Iste su se godine i zaručili, no više su putu naglasili kako im nije potrebno vjenčanje da bi opravdali svoju vezu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by emmaleebunton (@emmaleebunton) on

Prije nego je upoznala svog zaručnika, Baby Spice ljubila je još jednog britanskog pjevača, Leeja Brennana, a iste 1997. godine mediji su pisali o njezinoj avanturi s američkim glumcem Leonardom DiCaprijem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene