Povratak u djetinjstvo

Očajan zvuk i šokantno ponašanje jedne članice: Spajsice odradile prvi povratnički koncert

Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Spice Girls (Foto: Instagram) Geri Spice Girls (Foto: Instagram) Geri Spice Girls (Foto: Instagram) Geri Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Mel B Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) +0 Spice Girls (Foto: Instagram) Galerija

Spice Girls, kojima je nedostajala Victoria Beckham, odradile su prvi od 13 povratničkih koncerata.

Četiri od pet članica planetarno popularnog banda iz 90-ih Spice Girls krenulo je u petak navečer u irskom glavnom gradu Dublinu s dugo očekivanom turnejom na kojoj su se ponovno okupile.

Pogledaj i ovo showbuzz Opet skupa Jednako zavodljive kao na samom početku: Začinile su večer!

Spice Girls, kojima je nedostajala Posh Spice, Victoria Beckham, odradile su prvi od 13 koncerata sa svojim hitom "Spice Up Your Life" i vatrometom, javila je Press Association.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spice Girls (@spicegirls) on

Emma Bunton, Geri Horner, Melanie Brown i Melanie Chisholm ili Baby, Ginger, Scary i Sporty Spice, našle su se po prvi put zajedno na pozornici nakon sedam godina u dublinskom Croke Parku. Moćni ženski band najavio je u veljači da planira ponovno raditi zajedno, gotovo dva desetljeća nakon što se skupina raspala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paulo Sousa (@paulinhosousa11) on

Ipak, povratnička turneja nije mogla proći bez problema, pa su se tako brojni fanovi požalili na probleme sa zvukom zbog kojih im je pokvaren cjelokupni dojam, a navodno je i dio publike viđen kako ljutito napušta stadion tijekom koncerta, unatoč paprenim cijenama karata od 66 do 146 funti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Scary Spice Mel b (@officialmelb) on

Twitter danas tako gori od komentara kako se ništa nije čulo te da u određenim trenucima obožavatelji nisu niti znali o kojoj se pjesmi radi.

Također, bilo je i onih koji su se osvrnuli i kako cure više ne pjevaju kao nekad, a posrnula Mel B, odnosno Scary Spice, šokirala je fanove ponašanjem. Tako je u nekoliko navrata prostačila na pozornici, twerkala, a zatim i šokirala izjavom "kako je njoj dopušteno da bude rasist, jer ima crnu kožu".

Podsjetimo, Spice Girls postigle su vrhunac slave 1996. sa singlom "Wannabe" i nastavile sa serijom hitova poput "Who Do You Think Are", "2 Become 1" i "Viva Forever". Band je snimio i film "Spice World".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by emmaleebunton (@emmaleebunton) on

Članice skupine razišle su se 2000., ponovno se okupile za turneju Europom i Sjedinjenim Državama 2008. i imale posljednji zajednički nastup na otvorenju Olimpijskih igara u Londonu 2012. Victoria Beckham ta im se oba puta bila pridružila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spice Girls (@spicegirlsnet) on

Kako god bilo, lijepo ih je ponovno vidjeti zajedno. (Hina)

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gabrielle Union i Dwyane Wade (Foto: AFP) Gabrielle Union (Foto: Getty Images) Gabrielle Union (Foto: Instagram) Gabrielle Union (Foto: Instagram) +4 Gabrielle Union i Dwyane Wade (Foto: AFP) Celebrity On ju je prevario i dobio dijete s drugom djevojkom, a ona je za sve okrivila sebe: "Nije me bilo..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene