"Nikada nije kasno"

Našu najseksi plesačicu ponijele emocije, dragim ljudima uputila je posebne poruke pa sve dirnula!

Valentina Walme Valentina Walme Valentina Walme/Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Pedro Soltz Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz i Valentina Walme Pedro Soltz i Valentina Walme - 7 Pedro Soltz i Valentina Walme - 6 Pedro Soltz i Valentina Walme - 5 Pedro Soltz, Valentina Walme +9 Pedro Soltz, Valentina Walme Galerija

Valentina Walme na Instagramu je podijelila emotivnu objavu posvećenu Alanu Walmeu i Pedru Soltzu.

Jedna od naših najseksi plesačica Valentina Walme koju gledamo i u ulozi mentorice u showu "Ples sa zvijezdama" podijelila je na svom profilu na Instagramu emotivnu objavu posvećenu njoj dragim ljudima.

Pogledaj i ovo Pedro i Valentina pobijedili u Plesu sa zvijezdama - 2 emotivna završnica Donosimo prve reakcije pobjednika showa "Ples sa zvijezdama" i ostalih finalista, suze su tekle u potocima!

Osvrnula se tako na ispadanje svog brata Alana Walmea iz showa u kojem je plesao s Domenicom, a spomenula je i svog plesnog partnera Pedra Soltza i njegovu kćer Laru koja im se pridružila na pozornicu u prošloj emisiji.

"Rollercoaster emocija... Posebna emisija s posebnim ljudima. Inspiriraju te, iznenade, zabave i oduševe... Sretna sam da sam imala prilike dijeliti isti podij s tim divnim ljudima. Nikada nije kasno za početi plesati ili naučiti nešto novo. Alan Walme ti si genijalac, pokazao si se kao izvrstan mentor, plesač i koreograf i zato znam da te čekaju velike stvari! Pedro Soltz i Iris Cekuš možete samo biti ponosni na Laru, kao što znam da jeste! Meni je bio užitak učiti ju plesati, a još veća sreća je bila gledati ju na plesnom podiju sa svojim tatom. Neprocjenjivo iskustvo, hvala vam! Lara ti si za deset plus!", napisala je Valentina u objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@walme.tina)

U showu pleše i Valentinin dečko, glumac Marko Petrić kojemu je mentorica Gabriela Pilić, ali golupčići su imali priliku i zajedno zaplesati u emisiji sa zamjenama partnera.

"S Tinom je bilo predivno raditi baš zbog toga što se rijetko kada u životu događa prilika da s osobom s kojom si u vezi možeš i plesati na javnoj televiziji. Možda je mali minusić da te gleda nešto manje od milijun ljudi", ispričao je Marko.

"Ovo je najduži paso i ima baš puno koraka. Nisam ga htjela štedjeti", rekla je Valentina Walme.

Ispričali su Valentina i Marko za In Magazin i otkrili kako su prošle probe te priznali da je upravo ona cijelo vrijeme vodila glavnu riječ.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise, Kate Middleton i princ William Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 5 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 6 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 7 +23 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 1 Celebrity Pogledajte Cruiseov potez prema Kate Middleton zbog kojeg je opet sve osvojio, a reakcija princa Williama poseban je hit!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss - 5 +25 Miloš Biković i Sasha Luss - 2 Celebrity Bivša djevojka srpskog miljenika žena zaprepastila pojavom u prozirnoj haljini koja nije baš ništa sakrila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene