Preslika je njegove bivše?

Glumac koji više uopće ne nalikuje na sebe uhvaćen kako strastveno ljubi 26 godina mlađu djevojku, fotografije potvrdile ono o čemu je šutio

Russell Crowe (Foto: Getty) Russell Crowe (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Russell Crowe (Foto: Getty) Galerija

Russell Crowe snimljen je kako ljubi svoju novu djevojku Britney Theriot dok su zajedno igrali tenis na jednom od sportskih terena u Sydneyju.

Nakon višemjesečnih nagađanja holivudski glumac Russell Crowe konačno je uhvaćen kako ljubi svoju novu djevojku Britney Theriotza koju se nagađalo da mu je više od dobre prijateljice.

Pogledaj i ovo Russell Crowe (Foto: AFP) Uhvaćeni konačno! Bivši seks-simbol rijetko kada izvodi svoju 26 godinu mlađu djevojku, a komentare kako nalikuje na njegovu bivšu vješto ignorira!

Novi par viđen je kako razmjenjuje strastvene poljupce tijekom teniskog meča u Sydneyju. 53-godišnji Russell djelovao je potpuno zadivljeno novom djevojkom, s kojom je glumio u u filmu "Broken City" 2013. godine i koja je od njega mlađa 26 godina. Golupčići su čak uskladili i outfite, on je odabrao crni sportski komplet kratkih hlača i polo-majicu, a ona kratku suknju za tenis i sportski top.

Fotografije pogledajte ovdje. 

Nakon što su prvi put viđeni zajedno u javnosti, Russellovi obožavatelji došli su do zaključka kako je Britney preslika njegove bivše supruge i glumice 51-godišnje Danielle Spencer. Bivši supružnici razveli su se 2018. godine nakon 15 godina braka, zajedno imaju 14-godišnjeg sina Tennysona i 16-godišnjeg Charlesa, a Russell je razvod teško prihvatio.

No čini se kako je utjehu pronašao u mlađahnoj Britney, s kojom kao da ponovno proživljava vlastitu mladost. Uz to pokušava i vratiti kilograme iz mladosti nakon što se udebljao za potrebe snimanja svog novog filma "Bijesan.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Odbijao ju je držati za ruku, ostavljao je da kisne i naređivao joj da sjedi, a Melania sad planira poduzeti korak na koji je dugo čekala?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene