Ljepota prije svega

Slavni miljenik otkrio djelić jutarnje rutine, fanovima je neobično vidjeti ga u ovakvom izdanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Russell Crowe je fanovima na Twitteru otkrio djelić svoje jutarnje rutine, a objavio je fotografiju na kojoj ima masku za lice.

Holivudski miljenik Russell Crowe u kućnoj je karanteni, kao i ostali njegovi kolege, a čini se kako glumac s Novog Zelanda vrijeme izolacije koristi za njegu lica i tijela.

Pogledaj i ovo Russell Crowe Kao drugi čovjek! Bivši seks-simbol nakupio je višak kilograma zbog prve supruge, a onda je utjehu našao u 28 godina mlađoj djevojci

55-godišnji glumac je fanovima na Twitteru otkrio djelić svoje jutarnje rutine, a objavio je fotografiju na kojoj ima masku za lice.

"Nedjelja ujutro je za čišćenje lica maskom. Nema na čemu", napisao je Crowe uz fotografiju. Još prije nekoliko godina je slavni glumac počeo objavljivati slične fotografije na društvenim mrežama, a često ističe da brine o koži raznim tretmanima.

Prije nekoliko dana poslao je poruke podrške svim fanovima diljem svijeta koji su pogođeni pandemijom koronavirusa. "Ovo je grozna situacija u kojoj se svi nalazimo. Pazite na sebe i na svoje bližnje", poručio je.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) +0 Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) Celebrity Preminuo je prije 26 godina, ali njegova slava ne blijedi: Njegov slučaj i danas intrigira javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene