Ležerna vojvotkinja

Neviđene fotografije sa seta serije razotkrile kako se Meghan ponaša kada se ugase kamere

Meghan Markle (Foto: Instagram) Meghan Markle (Foto: Instagram) instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Instagram) Meghan Markle (Foto: Instagram) Meghan Markle (Foto: Instagram) Meghan Markle (Foto: Instagram) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: AFP) Galerija

Prošle su dvije godine od kada je Meghan Markle napustila seriju "Suits" koja ju je proslavila, a sada smo dobili i intiman uvid u njezine posljednje dane na setu.

Meghan Markle danas je vojvotkinja od Sussexa, majka malenog Archieja i supruga princa Harryja, no prije no što je postala članicom kraljevske obitelji, Meghan je slavu stekla ulogom u hvaljenjoj seriji "Suits".

Pogledaj i ovo Meghan Markle "Sigurna sam u to" Meghan Markle zadnjim potezom otkrila veliki plan, vraća se stvari koju je morala zaboraviti prije vjenčanja?

Meghan je nedugo nakon objave zaruka za princa Harryja morala ukloniti sve svoje profile na društvenim mrežama, a s njima je nestao i uvid u Meghaninu intimu i svakodnevnicu. Sada je pak Patrick J. Adams, glumac koji je u seriji utjelovio Mikea Rossa, prvo dečka, a zatim i televizijskog supruga današnje vojvotkinje, na svom Instagramu fanovima pružio uvid u posljednje trenutke koje je Meghan provela na setu. 

Dosad neviđene fotografije Adams je podijelio uoči samog finala serije, a na nizu fotki može se vidjeti baš danas najslavnija članica kraljevske obitelji - i to u vrlo opuštenim izdanjima. Na jednoj fotografiji vojvotkinja na sebi nema ništa osim ogrtača i štikli, a na drugoj se odmara ležeći na podu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Patrick Adams (@halfadams)

"Ovotjedna epizoda 'Suitsa' završit će gotovo desetogodišnje putovanje na kojem smo bili zajedno", napisao je uz svoju fotografiju u odijelu. "Dakle, čini se ispravno sljedećih nekoliko dana objavljivati fotografije iz ranih dana. Ova je fotografija s prve probe za Mikea Rossa", dodao je.

Fotografije koje je zatim objavio oduševile su fanove serije, ali i mnogobrojne fanove kraljevske obitelji.

Posljednja epizoda "Suitsa" emitirat će se u SAD-u u srijedu, dok Meghan nastavlja 10-dnevnu turneju po Južnoj Africi s Harryjem i njihovim četveromjesečnim sinom Archiejem.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Estradna kraljica nekad je izgledala potpuno drukčije, a mi smo se prisjetili svih njezinih transformacija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene