opovrgnute njihove tvrdnje

Meghan i princ Harry uhvaćeni u laži na koje se osvrnuo i nadbiskup koji ih je vjenčao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tijekom intervjua s Oprom Winfrey Meghan Markle i princ Harry ispričali su da su se vjenčali na intimnoj ceremoniji tri dana prije raskošnog vjenčanja u dvorcu Windsor, ali čini se da to nije tako.

Nadbiskup Canterburyja opovrgnuo je tvrdnje Meghan Markle i princa Harryja da ih je vjenčao tri dana prije velikog kraljevskog vjenčanja 19. svibnja 2018. koje su pratili milijuni ljudi diljem svijeta. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

Naime, Meghan je ispričala u intervjuu s Oprom Winfrey da su ona i Harry imali intimnu ceremoniju samo za sebe bez svjedoka, a da je ono kasnije u dvorcu Windsor bilo namijenjeno javnosti. 

"Samo nas troje", istaknuo je tada princ. Nadbiskup Justin Welby za La Repubblicu je rekao da to nije istina. 

"Ako ikad razgovarate sa svećenikom, očekujete da taj razgovor ostane privatan. Nema veze s kime razgovaram. Imao sam niz privatnih i pastoralnih sastanaka s vojvodom i vojvotkinjom prije vjenčanja. Vjenčanje u skladu sa zakonom bilo je u subotu. Potpisao sam vjenčani list koji je legalni dokument, a da sam potpisao nešto za što sam bio siguran da je lažno, učinio bih kazneno djelo. Možete to shvatiti kako želite, ali legalno vjenčanje dogodilo se u subotu. No neću otkrivati što se događalo na drugim sastancima", ispričao je. 

Javnost je nakon njegova intervjua komentirala kako je dao dvosmislenu izjavu i da zapravo nije odlučno porekao intimnu ceremoniju, no maknuo je bilo kakvu sumnju s toga kada i gdje su Meghan i princ Harry legalno stupili u brak.

Nadbiskup je prije ovog istupa odbijao javno govoriti o paru i njihovim tvrdnjama. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Đorđe Balašević +0 Đorđe Balašević Celebrity Grob Đorđa Balaševića premješten 40 dana od njegove smrti, a stavljen je i simboličan natpis

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene