modno usklađeni!

Mateo Kovačić podijelio fotku na kojoj su on i sin jednako odjeveni, a presladak prizor je rastopio njegove pratitelje

Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) +0 Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Galerija

Mateo Kovačić je na Instagramu objavio novu fotografiju sa svojim sinom Ivanom na kojoj su modno suklađeni.

Nogometaš Mateo Kovačić zbog ozljede koju je zadobio na utakmici njegova kluba Chelsea protiv Liverpoola od ožujka izbiva s terena, a sada je pokazao kako provodi slobodno vrijeme.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Na svojem je Instagramu otkrio da je sa sinčićem Ivanom bio na snimanju za koje su se modno uskladili u potpuno bijelim izdanjima.

Mateo je podijelio fotku na kojoj sjedi ma podu sa sinom u naručju i ljubi ga u glavu, a prizor je rastopio njegove pratitelje.

"Preslatki ste", "Divna fotka", pisali su mu pratitelji uz brojne emotikone srca, a mnogi su ga ispod fotke pitali i kada se namjerava vratiti na teren.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mateo Kovacic (@mateokovacic8)

Podsjetimo, Mateo i njegova supruga Izabel, s kojom je u braku od 2017. godine, postali su roditelji u listopadu 2020. Izabel je sina rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, nakon čega su se svi troje vratili u London, gdje Mateo igra za nogometni klub Chelsea.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene