Izabel Kovačić pokazala je pratiteljima na Instagramu u čemu ona voli šetati po Londonu gdje živi sa suprugom Mateom i sinom Ivanom.

Galerija


Izabel Kovačić (28) često dijeli fotografije na kojima pokazuje svoje odjevne kombinacije, a njezina najnovija je nasmijala mnoge.

Vezani članci Izabel i Mateo Kovačić - 3 Izabel Kovačić čestitala Mateu rođendan, u fokus došla jedna sitnica s fotke i raznježila njezine pratitelje Izabel Kovačić Izabel Kovačić nakon dugo vremena objavila fotku sa sinčićem Ivanom i objasnila što za nju znači majčinstvo

"Uniforma za svaki dan", napisala je supruga Matea Kovačića (26). Na jednoj slici je pozirala u trenirci, crnoj jakni, s kapom i naočalama, a na nogama se vidjelo da nosi čarape i gumene natikače. 

Na drugoj fotografiji su samo njezina stopala i Izabelin zanimljiv odabir obuće. "Nova moda?", "Lijepa", "Vidio sam u Bosni ovakav stil, još ako su čarape vunene", "Društvo šlapa", "Volim tvoj stil", komentirali su njezini pratitelji. 

"Slavenski stil", odgovorila je Izabel na jedan komentar. Posljednju sliku na kojoj se vidi cijela na ulici lajkalo je više od 10.000 ljudi. 

Inače, supruga našeg nogometaša je nedavno objavila dvije fotografije na kojima pozira u garaži u ležernom izdanju i sa sladoledom u ruci, a iako na njima nije bila dotjerana kao inače te joj je šilterica pokrivala dio lica, pohvale nisu prestale pristizati. 

Izabel se za Matea udala 2017. godine u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant. Supružnici su u listopadu prošle godine dobili sina kojemu su dali ime Ivan i čijim fotografijama oboje često uveseljavaju svoje pratitelje na Instagramu, iako na njima skrivaju njegovo lice.

Žanamari je danas zasluženo jedna od najseksi Hrvatica, a pogledajte kako je izgledala prije 14 godina

Jelena Perčin nije se promijenila od početaka karijere, rijetko tko bi rekao da je od svog naočitog muža starija devet godina!