drastična promjena!

Još prije tri tjedna se hvalio nevjerojatno isklesanim trbušnjacima u 50. godini, a sada je pokazao nikad veći trbuh

Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) +0 Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Galerija

Mark Wahlberg iznenadio je obožavatelje drastičnom transformacijom izgleda za novu ulogu.

Glumac Mark Wahlberg uvijek se dičio mišićavim tijelom koje mu je i u 50. godini osiguralo status jednog od najzgodnijih frajera u Hollywoodu.

Pogledaj i ovo Mark Wahlberg i Rhea Durham - 4 Strog režim U 53. godini ima torzo kakvim može posramiti upola mlađe kolege, a evo što sve radi kako bi izgledao ovako isklesano!

A iako se još prije tri tjedna na svojem Instagramu hvalio isklesanim torzom i trbušnjacima, sada je otkrio da se u međuvremenu udebljao gotovo 10 kilograma.

"Lijeva fotografija je snimljena tri tjedna prije desne", napisao je Wahlberg uz fotke na kojima je pokazao svoju nevjerojatnu transformaciju i nikad veći trbuh te se zahvalio svojem kuharu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Ranije je na svojem Instagramu objavio i video u kojem je otkrio da se udebljao za ulogu.

Mark trenutni snima biografski filmu "Otac Stu" koji se temelji se na životu pokojnog svećenika Stuarta Longa, koji je započeo karijeru kao boksač.

Glumac je priznao i da je zadnja tri tjedna jeo što god mu se našlo pod rukom, a čini se da mu na debljanju ne zamjera njegova supruga Rhea Durham koja mu je ispod fotke na kojoj je pokazao trbuh šaljivo poručila: "Izgledaš jednako dobro i uživo".

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Petar Grašo (Foto: Dnevnik.hr) Grašo ljubi ruku Danijeli (Foto: Dnevnik.hr) Petar Grašo +0 Petar Grašo - 6 Celebrity Grašina voditeljica komunikacija potvrdila da on i Danijela više ne žive na istoj adresi, ukratko otkrila i koji je razlog tome

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Zanimljivosti Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene