Mark Wahlberg pokazao je mišić do mišića prilikom obiteljskog odmora na Barbadosu.

Galerija


Holivudski glumac Mark Wahlberg i ovogodišnje je praznike, već tradicionalno petu godinu zaredom, odlučio provesti na vrućem Barbadosu u društvu supruge Rhee Durham i njihovo četvero djece.

Vezani članci Policijska sirena, ilustracija Strava u Svetom Ivanu Zelini: Pronađeno tijelo 72-godišnjaka s vidljivim ozljedama Mark Wahlberg Slavni glumac pola je godine pazio na prehranu i sumanuto vježbao kako bi se ovako transformirao

Ono što je svima ukralo pažnju, baš kao i prijašnjih godina, je Markovo isklesano tijelo, kojemu ovaj 48-godišnjak očito pridaje puno pažnje i pozornosti. Naime, šetajući plažom bez majice, samo u kupaćim gaćicama, Mark je pokazao top formu i mišiće kakvima se ne mogu pohvaliti ni njegovi mlađi kolege. Inače, Mark je poznat kao veliki ljubitelj vježbanja i nema problema sa skidanjem i pokazivanjem razgolićenog tijela na radost obožavateljica diljem svijeta. 

Pozornost je plijenila i njegova 41-godišnja supruga Rhea, inače bivša anđelica Victoria's Secreta, koja je prošetala plažom u jednodijelnom dizajnerskom kupaćem kostimu, duboko rezanog dekoltea.

Par dijeli četvero djece, 16-godišnju kći Ellu Rae, 13-godišnjeg sina Michaela, 11-godišnjeg sina Brendana i 9-godišnju kći Grace Margaret, a zajedno su još od 2001. godine.

Nitko nije ni znao da čeka dijete: Glumica u 48. godini postala majka, vijest objavila na Instagramu