Akcije ne fali

Njegovi mišići i njezina ljepota samo su unijeli dodatnu čar u peti nastavak hit-serijala

Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Galerija

Marka Wahlberga i Lauru Haddock gledamo u napetom nastavku filmskog serijala "Transformeri: Posljednji vitez".

Filmski serijal "Transformeri" jedan je od najgledanijih u povijesti, što može zahvaliti napetoj filmskoj priči, brojnim vizualnim i zvučnim efektima ali i odličnoj glumačkoj ekipi među kojima se svakako ističu Shia LeBouf i Megan Fox koju je zapravo cijela ta priča i proslavila, a u petom nastavku "Posljednji vitez" i Mark Wahlberg i Laura Haddock koji su odigrali glavne uloge.

Pogledaj i ovo Mark Wahlberg i Rhea Durham Zajedno su već 14 godina Bila je jedina koja mu je uspjela vratiti vjeru u ljubav nakon velikog razočarenja, a zbog njega je odustala i od svoje uspješne karijere!

Danas 48-godišnji Mark je zapravo zamijenio Shiu u glavnoj ulozi za koju se marljivo pripremio i radio na mišićama kako bi što bolje dočarao ulogu Cadea Yeagera kojemu je glavna misija saznati tajne rzloge zašto se Transformeri nastavljaju vraćati na zemlju.

Pri tome mu pomaže engleski lord Sir Edmund Burton kojeg glumi legendarni Anthony Hopkins, ali i lijepa Vivian Wembley koju ju utjelovila Laura Haddock.

Rat ljudi i Transformera uz ovu trojku postaje napetiji baš kao i spašavanje njihova svijeta.

Redatelj Michael Bay je ponovno preuzeo redateljsku palicu nastavka svima već poznatog serijala o Transformerima. "Transformers: Posljednji vitez" peti je nastavak ovog serijala nastalog prema jednoj od najpopularnijih dječjih igračaka.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene