Marka Wahlberga i Lauru Haddock gledamo u napetom nastavku filmskog serijala "Transformeri: Posljednji vitez".

Galerija


Filmski serijal "Transformeri" jedan je od najgledanijih u povijesti, što može zahvaliti napetoj filmskoj priči, brojnim vizualnim i zvučnim efektima ali i odličnoj glumačkoj ekipi među kojima se svakako ističu Shia LeBouf i Megan Fox koju je zapravo cijela ta priča i proslavila, a u petom nastavku "Posljednji vitez" i Mark Wahlberg i Laura Haddock koji su odigrali glavne uloge.

Vezani članci Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Opet u svom filmu: Skinuo majicu i pokazao impresivne mišiće u 48. godini Blake Lively (Foto: Profimedia) Zvijezde za koje nikad ne bismo pomislili da su ikako, a kamoli tek rodbinski povezane

Danas 48-godišnji Mark je zapravo zamijenio Shiu u glavnoj ulozi za koju se marljivo pripremio i radio na mišićama kako bi što bolje dočarao ulogu Cadea Yeagera kojemu je glavna misija saznati tajne rzloge zašto se Transformeri nastavljaju vraćati na zemlju.

Pri tome mu pomaže engleski lord Sir Edmund Burton kojeg glumi legendarni Anthony Hopkins, ali i lijepa Vivian Wembley koju ju utjelovila Laura Haddock.

Rat ljudi i Transformera uz ovu trojku postaje napetiji baš kao i spašavanje njihova svijeta.

Redatelj Michael Bay je ponovno preuzeo redateljsku palicu nastavka svima već poznatog serijala o Transformerima. "Transformers: Posljednji vitez" peti je nastavak ovog serijala nastalog prema jednoj od najpopularnijih dječjih igračaka.

 

Preminuo u 42. godini nakon teške bitke s koronavirusom, prošle godine dobio sinčića