izlet u prošlost

Proslavljeni sportaš se prisjetio dueta s poznatim pjevačem, pa ga pratitelji zamolili jednu stvar

Petar Grašo i Danijela Martinović - 1 Petar Grašo i Danijela Martinović - 1 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Danijela Martinović - 1 +0 Dino i Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Galerija

Dino Rađa i Petar Grašo su 1997. snimili pjesmu "Nisam više ja sa njon". Neki obožavatelji su istaknuli da je to bio hit i kako bi htjeli izvedbu uživo ovih dana.

Umirovljeni košarkaš Dino Rađa (52) prisjetio se svog izleta u glazbene vode, pa je podijelio staru fotografiju. 

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić, 2016. godina nisu ni slutili što ih čeka Hana se prije osam godina crvenjela zbog Grašinih riječi, a ovako je ona već tada govorila o svom budućem mužu!

Splićanin je objavio sliku s pjevačem Petrom Grašom (44) sa snimanja pjesme u studiju. Povijest u nastajanju. Moj mlađi brat i ja u stvaranju 'Nisan više ja sa njon'. Prvi i zadnji izlet u pjevačke vode", napisao sportaš pokraj fotografije.

Naime, Dino je bio gost na prvom pjevačevom albumu "Mjesec iznad oblaka" iz 1997. i s njim je snimio duet "Nisam više ja sa njon". Košarkaševa objava je razveselila obožavatelje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

History in making. Moj mladji brat i ja u stvaranju “nisan vise ja sa njon” Prvi i zadnji izlet u pjevacke vode. . . #petargraso #tomomrduljaš #splitcroatia #hrvatska #nisanvišejasanjon #brothers

A post shared by Dino Rađa (@dinoradja_official) on

"Koji biser, ali mislim... Aj jedna live izvedba ovih dana", "Ja bih rekao da nije bio zadnji", "Bravo, ali nemoj više", "Meni je ta pjesma ludilo", "Bio i ostao hit", komentirali su pratitelji. 

Inače, Dino i Petar su veliki prijatelji. "'Dino i ja se poznajemo praktički od moga rođenja. On je dio obitelji. Moj otac ga doživljava kao sina, ja ga doživljavam kao brata", rekao je svojedobno Grašo za In magazin

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene