Ne krije sreću

Zahvalila na lijepim željama: Ana Ivanović objavila prvu fotografiju sa svojim sinom Lukom

Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger (FOTO: Profimedia) Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger (FOTO: Profimedia) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger (FOTO: Profimedia) Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger (FOTO: Profimedia) +0 Ana Ivanović (FOTO: Instagram) Galerija

Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger proteklog vikenda postali su roditelji. Obiteljsko gnijezdo svili su u Chicagu.

Proteklog vikenda bivša tenisačica Ana Ivanović na svijet je donijela svoje prvo dijete - sina Luku. Maleni je s mamom stigao kući, a sreću zbog njegovog dolaska ne krije ni ponosna Ana niti sretni tata, nogometaš Bastian Schweinsteiger. Obiteljsko gnijezdo svili su u Chicagu, gdje maleni uživa u luksuzu obiteljskog stana.

Pogledaj i ovo Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 2 Malo iznenađenje! Bastian Schweinsteiger supruzi Ani Ivanović rođendan je čestitao romantičnom porukom na srpskom i tako sve oduševio!

Ana se napokon oglasila i na društvenim mrežama, objavivši fotografiju na kojoj je njezina beba drži za prst. Raznježilo je to bivšu tenisačicu, ali i sve njezine pratitelje.

"Hvala svima na lijepim riječima i željama. Svi smo sretni, zdravi i okruženi s toliko ljubavi", napisala je Ivanović u opisu fotografije koja već broji desetine tisuća lajkova. Jednu obiteljsku fotografiju objavio je i Bastian prije dva dana.

 

Thank you everyone for the kind words and blessings. We are all happy, healthy, and surrounded by so much love

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene