Bivša tenisačica Ana Ivanović i nogometaš Bastian Schweinsteiger jučer su postali roditelji dječaka Luke. Svog mališana već su predstavili svojim obožavateljima.

Galerija


Ana Ivanović u nedjelju u ranim jutarnjim satima na svijet je donijela sina Luku.

Vezani članci Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović Slavni njemačko-srpski par uživa na luksuznoj jahti, njezina pojava ostavlja bez daha nakon što je rodila drugog sina Ana Ivanović Bivša srpska tenisačica u badiću izgleda fenomenalno, fotografi je uhvatili na odmoru s obitelji

Presretni otac Bastian Schweinsteiger nedugo nakon poroda sretnu vijest potvrdio je fotografijom njihove obitelji. Slavni nogometaš na svom Instagramu objavio je crno-bijelu fotografiju koja prikazuje ruke Bastiana i Ane i malene nožice njihova nasljednika.

"Dobro došao na svijet, maleni dječače! Toliko smo sretni", napisao je Bastian i oduševio gotovo 300 tisuća obožavatelja na Instagramu.

Podsjetimo, proslavljena srpska tenisačica dječaka je rodila u Chicagu gdje supružnici trenutno žive, a kako prenose srpski mediji, i sam Bastian prisustvovao je porodu.