Obavijesti Video Pretražite Navigacija
regija uz nas

Srpske zvijezde ujedinile se u podršci za Zagreb: "Svim srcem uz njega. Zagrljaj snage i ljubavi"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glazbenici Željko Joksimović, Ana Nikolić, Lepa Brena, Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac poslali su podršku potresima pogođenom Zagrebu.

Zagrepčani prolaze teške trenutke nakon potresa u nedjelju ujutro, a sjetile su ih se i zvijezde iz regije. 

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević o obnovi - 1 190 milijuna eura Tomašević pohvalio obnovu Zagreba pa kritizirao ministra: "Nadam se da će država što prije to učiniti" Snažan potres prije četiri godine pogodio Zagreb - 1 Spora obnova FOTOGALERIJA Četiri godine od zagrebačkog potresa: Plenković promijenio četiri ministra, a obnova je predmet interesa europskog tužitelja

Jedna od prvih je bila pjevačica Ana Nikolić. "Ostanite jaki. Šaljem vam pozitivne misli i molitve... da vas sačuva Bog! Svi smo mi jedno!" napisala je Ana. 

Glumac Sergej Trifunović iznenadio je posebnom gestom. Naime, zasvirao je na gitari pjesmu "Flash" grupe Azra. "Flash iz policijskog časa. Zagrebu, s ljubavlju", napisao je Sergej pokraj videa svirke. 

Pjevačica Lepa Brena također se sjetila naše metropole. "Budite jaki. Zagrljaj snage, ljubavi i podrške", napisala je. Objavila je fotografiju majki pred bolnicom u glavnom hrvatskom gradu i istaknula da je to potresna slika. 

"Podrška za Zagreb", napisao je miljenik ženske publike Željko Joksimović pokraj fotografije ruševina u gradu. 

Na stanje u Zagrebu osvrnula se i pjevačica Nataša Bekvalac. "Mislim na tebe, Zagrebe. Budi jak", podijelila je riječi s fotografijom koja je postala viralna u ovim teškim trenucima. 

Ni folk-pjevačica Jelena Karleuša nije propustila spomenuti Zagreb na Instagramu. "Svim srcem uz Zagreb", napisala je na Insta storyju. 

I srpski bend S.A.R.S. oduševio je hrvatske fanove podrškom koju je poslao preko Facebooka. "Ljubav za Zagreb", napisali su i podijelili snimku nastupa uživo u zagrebačkom Domu sportova na kojoj izvode svoj hit "Lutka". 

Aktualno Nakon osude na 23 godine zatvora zbog silovanja, bivšem mogulu potvrđen koronavirus Harvey Weinstein i Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Harvey Weinstein i Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Foto: afp Harvey Weinstein i Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Harvey Weinstein i Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Foto: afp Harvey Weinstein i Georgina Chapman (Foto: AFP) Harvey Weinstein i Georgina Chapman (Foto: AFP) Foto: Afp Harvey Weinstein (Foto: AFP) Harvey Weinstein (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) Celebrity Nakon osude na 23 godine zatvora zbog silovanja, bivšem mogulu potvrđen koronavirus 1/5 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene