Ana Nikolić pokazala je koliko suosjeća s ljudima pogođenim potresima u Zagrebu. Njezinoj podršci su se pridružili građani iz Srbije.

Galerija


Pjevačica Ana Nikolić (41) jedna je od zvijezda u regiji koja je poslala podršku građanima u Zagrebu nakon snažnih potresa. 

Vezani članci Oštećene zgrade nakon potresa u Zagrebu - 4 Nakon potresa, u Zagrebu s oštećenih zgrada padaju cigle: "S krova je sletio komad. Tresla sam se i plakala. A u blizini su tri škole" Jelena Karleuša - 3 Srpske zvijezde ujedinile se u podršci za Zagreb: "Svim srcem uz njega. Zagrljaj snage i ljubavi"

"Ostanite jaki...šaljem vam pozitivne misli i molitve...da vas sačuva Bog! Svi smo mi jedno!", napisala je Ana i pokazala koliko suosjeća. Njezina gesta je oduševila obožavatelje iz Hrvatske, a građani iz Srbije su se pridružili u dobrim željama. 

"Hvala ti, ljudska gromado. Voli te Zagreb", "Bravo, Ana!", "Hvala", "Podrška Zagrebu i Zagrepčanima", "Čuvajte se", "Uz vas smo", "Kraljica si. Hvala, veličino", "Divna si", komentirali su fanovi. 

Inače, folk pjevačica je nedavno uslikana kako je modno uskladila masku za lice i čizme. Našalila se i situacijom s koronavirusom kako bi razveselila fanove. "Mi u doba korone. Ako umrem od korone, ja ću se ubiti", napisala je Ana. 

Popularni voditelj zahvalio se onima koji olakšavaju svakodnevicu: "Radite divan posao. Hvala vam. Bez vas bi bilo teže"