Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokrenula grupu za pomoć

Lana Jurčević usred snimanja istrčala iz stana, na Instagramu je objavila zastrašujući video potresa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lana Jurčević video je krenula snimati nekoliko sekundi prije potresa, a odmah je ustala, uzela svog psića u ruke i istrčala iz prostorije

Pjevačica Lana Jurčević na Instagramu je podijelila video koji je snimila za vrijeme potresa.

Pročitajte i ovo Screenshot Podrhtavanje tla Potres jačine 5,2 prema Richteru pogodio Tursku: "Jako nas je treslo, izašli smo iz kuće" Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu

"Upravo sad! DO KAAAAAAD?!?! Uzela Snicku i istrčala van s njom! Pričekajte 15 sekundi!!! Znači... NE MOGU VIŠEEEE! Da sam ja znala da će se ovo snimiti na kameru. Taman krenem u lijepoj atmosferi, suncu, lijepoj kampanji.. Petrinja, Sisak.. DRŽITE SE! Ako treba pomoć nekakva, tu sam", napisala je Lana u opisu videa.

Video je krenula snimati nekoliko sekundi prije potresa, a odmah je ustala, uzela svog psića u ruke i istrčala iz prostorije. Njezina kamera je snimila veliko podrhtavanje i strašan zvuk.

Potresena današnjim događajima Lana je pokrenula i prikupljanje pomoći za sve stradale u potresu. 

"Dragi svi!! Otvorila sam na fb grupu za pomoć i razmjenu informacija pod nazivom: POMOĆ SVIMA 29.12. Da ne objavljujem molbe na storije koje mi saljete jer oni traju samo 24 sata, a ljudska patnja nažalost trajat će puno duže od toga. Molim medije i ljude da pomognemo jedni drugima. Sherajte link i grupu. Nisam našla neko bolje mjesto na kojem su info o svemu i tome što ljudima treba, pa se nadam da će ova moja grupa barem malo pomoći. Link u opisu mog profila. - ne znam dal hvata link? Ako ne, upisite na fb trazilicu: POMOC SVIMA 29.12.", napisala je Lana.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene