uskoro će otkriti!

Lana Jurčević zaintrigirala s dijamantnim prstenom: "Jedva čekam podijeliti vijesti s vama"

Lana Jurčević Lana Jurčević DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lana Jurčević Galerija

Lana Jurčević, koja je tri godine u vezi s Filipom Kratofilom, objavila je video na kojem nosi dijamantni prsten na desnoj ruci.

Lana Jurčević zaintrigirala je pratitelje na Instagramu objavivši video s dijamantnim prstenom na desnoj ruci. 

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

"Jedva čekam podijeliti vijesti s vama. Uskoro!! A sad idem u kadu se zgrijati. Što mislite o čemu se radi?", upitala je Lana uz hashtag ja sam dijamant. Pratitelji su odmah krenuli s nagađanjem. 

"Možda u bombu za kupanje staviš prsten..", "Ili se udaješ ili ćeš dizajnirati nakit", "Što god bilo, sigurno je savršeno", "Je li te možda netko zaručio?", "Dizajniranje nakita, novi spot ili udaja", "Ma sigurno su zaruke u pitanju čim tako svijetli tvoj prsten", komentirali su. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

Inače, Lana je tri godine u vezi s Filipom Kratofilom kojeg rijetko pokazuje na društvenim mrežama. Nedavno je za In magazin progovorila o njihovoj ljubavi.

"Sigurno su to neke stvari koje ti negdje duboko u tebi daju mir i stabilnost, a gle, nakon svih tih godina ups and downs, lijepo je kad si nekako, ako kažem s dvije noge na zemlji, ispast će nisam zaljubljena pa ne lebdim, ne nego fakat jedna lijepa stabilnost", istaknula je.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene