Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poručili svima da se čuvaju!

Zvijezde omiljenog showa tužne zbog pauze, a fanovi ih iznenadili reakcijama: "Unosili ste veselje"

Maja Šuput i Frano Ridjan
Maja Šuput i Frano Ridjan Nova TV
Aktualno Galerija Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Foto: Nova TV Mia Kovačić i Frano Ridjan Mia Kovačić i Frano Ridjan Foto: Screenshot/Nova TV Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Foto: In Magazin +0 Frano Ridjan Galerija 1/4 >>
Frano Ridjan i Igor Barberić istaknuli su da je u trenutačnoj situaciji najbolja odluka bila odgoditi emitiranje showa "Tvoje lice zvuči poznato" do nekih ljepših vremena.

Snimanje i emitiranje showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' do daljnjega se obustavlja zbog sigurnosti i zdravlja svih članova produkcije.

Pročitajte i ovo Snažan potres prije četiri godine pogodio Zagreb - 1 Spora obnova FOTOGALERIJA Četiri godine od zagrebačkog potresa: Plenković promijenio četiri ministra, a obnova je predmet interesa europskog tužitelja Ilustracija Nema službene potvrde Novo podrhtavanje tla uznemirilo Zagrepčane, stigle stotine komentara: "Čulo se, a i protreslo"

O svemu su se oglasili voditelj popularnog showa Frano Ridjan i plesni koreograf Igor Barberić.

"Svjesni da se više ne smijemo približavati jedni drugima i da zabava mora pričekati dok kolege iz informativnog programa ulažu sve snage kako bi vas na portalu DNEVNIK.hr i Novoj TV informirali o svim strahotama koje su nas zadesile i što vam je činiti, mi veseljaci davat ćemo potporu kolegama i čekati bolje vrijeme da nastavimo 'Tvoje lice zvuči poznato'. Jako ćete nam nedostajati. Volimo vas Maja Šuput i ja", napisao je Frano. 

Nekim obožavateljima teško je pala ta odluka jer im je show donosio pozitivu koje im nedostaje u ovim teškim trenucima zbog koronavirusa i potresa. "A taman sam se veselila i čekala da se mogu nasmijati bar nečemu", "Mislili smo malo skrenuti misli s TLZP-om", komentirali su. 

Barberić je u svojoj objavi istaknuo kako je bilo očekivano da će se obustaviti emitiranje showa. "Objavljujem ovu sliku jer me podsjeća na ono u što u posljednje vrijeme sve više vjerujem. Zajednica. Dragi ljudi. Držimo se zajedno!" napisao je koreograf. 

Pratitelji su ga podržali u komentarima, a javila se i članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" Indira Levak. "Volim vas ljudi moji", napisala je. 

"Čuvajte se, ljudi! Unosite veselje u domove i idealni ste za ove tmurne dane, ali pazite prvenstveno na sebe", komentirala je pratiteljica Barberićevu objavu. 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene