Sigurnost na prvom mjestu!

Nova TV do daljnjega obustavlja snimanje i emitiranje showa ''Tvoje lice zvuči poznato''

Tvoje lice zvuči poznato Tvoje lice zvuči poznato Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tvoje lice zvuči poznato Galerija

Sigurnost i zdravlje svih članova produkcije ovog popularnog showa su na prvom mjestu, te Nova TV do daljnjega obustavlja snimanje i emitiranje ove zabavne emisije. U skladu s tom odlukom večerašnja emisija neće biti prikazana.

Nastavno na najnoviju situaciju vezano za pandemiju i potres na zagrebačkom području, snimanje i emitiranje showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' do daljnjega se obustavlja.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea a kakve tek noge ima! Je li Minea upravo išetala iz neke bajke? U haljinici s velikom mašnom izgleda kao prava princeza!

Sigurnost i zdravlje svih članova produkcije ovog popularnog showa su na prvom mjestu, te Nova TV do daljnjega obustavlja snimanje i emitiranje ove zabavne emisije.

U skladu s tom odlukom večeras neće biti prikazana emisija.

Članovi tima informativnog programa kao i redakcija DNEVNIK.hr-a aktivno prati i objavljuje sve relevantne informacije te poziva sve gledatelje na odgovornost i praćenje svih preporuka po pitanju ponašanja u trenutnim izvanrednim okolnostima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene