Sigurnost i zdravlje svih članova produkcije ovog popularnog showa su na prvom mjestu, te Nova TV do daljnjega obustavlja snimanje i emitiranje ove zabavne emisije. U skladu s tom odlukom večerašnja emisija neće biti prikazana.

Galerija


Nastavno na najnoviju situaciju vezano za pandemiju i potres na zagrebačkom području, snimanje i emitiranje showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' do daljnjega se obustavlja.

Vezani članci Indira Levak Indira pokazala novu frizuru: Poslije kratke kose zablistala s dugim uvojcima, što joj bolje pristaje? Lana Klingor Mihić Otkrivamo ono što se svi pitaju: Tko je mišićavi i golišavi gladijator koji je slučajno završio na bini?

Sigurnost i zdravlje svih članova produkcije ovog popularnog showa su na prvom mjestu, te Nova TV do daljnjega obustavlja snimanje i emitiranje ove zabavne emisije.

U skladu s tom odlukom večeras neće biti prikazana emisija.

Članovi tima informativnog programa kao i redakcija DNEVNIK.hr-a aktivno prati i objavljuje sve relevantne informacije te poziva sve gledatelje na odgovornost i praćenje svih preporuka po pitanju ponašanja u trenutnim izvanrednim okolnostima.