Policija uhitila 9 osoba

VIDEO Avion je morao prisilno sletjeti nakon masovne tučnjave: Za sve je kriv bizaran razlog

Svađa u avionu Foto: Screenshot/YouTube
Policija je uhitila devet osoba nakon masovne tučnjave u avionu koja je započela svađom dviju obitelji.

Let aviokompanije Ryanair iz Agadira u Maroku za London pretvorio se u pakao te je preusmjeren samo 36 minuta nakon polijetanja nakon što je izbila masovna tučnjava putnika u zraku.

Šokantna snimka pokazuje turiste kako vrište jedni na druge u zrakoplovu dok ih uznemireno osoblje zrakoplovne kompanije pokušava umiriti na visini od oko 9144 metra. 

Putnik na večernjem letu iz Agadira za London Stansted u srijedu rekao je da je tijekom ukrcaja izbila svađa između dvije obitelji.

Pročitajte i ovo Priveli ga Nijemac u Istri mobitelom snimao nagu djecu, uhvatio ga zaštitar

Započelo je kada je muškarac zamolio drugog putnika da se pomakne kako bi mogao sjediti sa svojom ženom i malom djecom. Žena, koja je sjedila s vlastitom kćeri, navodno se nije htjela pomaknuti te joj je muškarac počeo prijetiti, piše The Sun.

Navodno su se dvojica muškaraca udarala šakama dok je osoblje Ryanaira pokušalo intervenirati, rekao je Britanac na letu koji je želio ostati anoniman.

Pročitajte i ovo Pripazite Žena se probudila s groznom ranom na nozi, koja ju je sve više boljela: Liječnici objasnili što se dogodilo tijekom spavanja

Pročitajte i ovo Detaljan vodič Procurile specijalne fotografije i upute pomoću kojih se Biden kreće na pozornici: Nevjerojatno je što piše na njima

"Pokušavali su se međusobno udarati. Jedna od obitelji bila je dio veće grupe, pa su joj se počeli pridruživati i drugi putnici. Tada je jedna gospođa u redu iza počela imati napadaj panike zbog svega što se događalo. Vrištala je, a djeca su plakala."

Zbog nastalog kaosa avion je morao prisilno sletjeti, a jednom je putniku pozlilo, pa mu je osoblje moralo dati kisik.

Nakon slijetanja policija je privela devet osoba.