Među njima državljani SAD-a

Užas u luksuznom hotelu: U sobi nađeno šest tijela, na šalicama otkrili otrov. Oglasila se i američka vlada

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Tijela su pronađena na petom katu hotela Grand Hyatt u Bangkoku nakon pretrage pokrenute jer se gosti nisu odjavili na recepciji duže od 24 sata. Tajlandska policija sumnja da su otrovani.

Šest osoba, među kojima dva američka državljana vijetnamskog podrijetla, pronađeno je mrtvo u sobi u luksuznom hotelu Grand Hyatt u centru Bangkoka.

Tijela su pronađena na petom katu hotela nakon pretrage pokrenute jer se gosti nisu odjavili na recepciji duže od 24 sata. Tajlandska policija sumnja da su otrovani jer u sobi nisu pronađeni tragovi provale niti su na ijednom tijelu primijećeni tragovi nasilja. Isključena je mogućnost da su si sami naudili. 

No uskoro su procurili detalji pa tako i sumnja da je riječ o zločinu koji je počinila jedna osoba koja je također mrtva. A nagađa se i o motivu. 

Pročitajte i ovo Stravičan zločin Cure detalji horora iz luksuznog hotela: Žena otrovala pet osoba pa i ona popila čaj s cijanidom, otkriven i motiv

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Pročitajte i ovo Golema tragedija Masovno pili alkohol, a onda je počeo horor: Umrle 34 osobe, a stotinjak ih je u bolnici

Hotelska soba detaljno je pregledana. Na šalicama zatečenima na stolu otkriven je bijeli prah, kao i netaknuti pladanj s hranom koji je ranije naručen. Sky News piše da su na čašama pronađeni tragovi otrova cijanida.

Uz Amerikance, ostalih četvero ljudi iz hotelske sobe su Vijetnamci. Jedna od osoba pronađena je kako leži u hodniku na putu prema vratima.

Pročitajte i ovo Zamalo tragedija Slavili pobjedu reprezentacije pa umjesto votke popili sredstvo za izbjeljivanje

Pročitajte i ovo Kakav propust Trovanje u Dalmaciji: Dijete počelo nekontrolirano povraćati, a onda na teren otišla inspekcija

O svemu se oglasio i US Department.

"Kad god američki državljanin premine u inozemstvu, lokalne vlasti imaju odgovornost otkriti točan uzrok smrti. U takvim slučajevima komuniciramo s lokalnim vlastima, tako ćemo učiniti i ovoga puta", rekao je glasnogovornik State Departmenta Matthew Miller, piše CNN.

Povezane teme