nepoznat motiv

Još jedna pucnjava u SAD-u: Svađa u školskom WC-u završila kobno za 15-godišnjaka

Pucnjava u američkoj srednjoj školi Foto: X / Screenshot
U još jednoj pucnjavi u američkoj srednjoj školi ubijen je 15-godišnji dječak. Policija je privela napadača.

Srednjoškolac u američkoj saveznoj državi Maryland preminuo je nakon što ga je u petak upucao vršnjak tijekom tučnjave u školskoj kupaonici.

Pucnjava se dogodila tijekom odmora, piše the Washington Post. Šesnaestogodišnji napadač pokušao je pobjeći, no ubrzo nakon pucnjave je priveden.

Još uvijek nije poznat motiv za svađu između napadača i 15-godišnjeg Warrena Curtisa Granta koji je preminuo od posljedica napada. 

Ubrzo nakon pucnjave iz policije su naglasili da se radi o "izoliranom incidentu, a ne "aktivnom strijelcu". Ovaj izraz koristi se za slučajeve u kojima napadač neselektivno puca na žrtve bez jasnog cilja.

Tučnjava i ubojstvo su se dogodili samo dva dana nakon što je 14-godišnji strijelac ubio četiri osobe u srednjoj školi izvan Atlante.

Ova dva napada obnovila su raspravu u američkom društvu vezanu za zakon o sigurnom skladištenju oružja, posebice kad je riječ o maloljetnicima koji lagano dolaze do oružja. 

Pročitajte i ovo Zastrašujuće Medvjed napao čovjeka na Plitvicama, muškarac završio u bolnici

Pročitajte i ovo policija traga za počiniteljima Vožnja iz noćne more: Taksist pretrpio fizički napad, otimanje i krađu dokumenata

 

Povezane teme