Masakr u Beogradu

Dječak ubojica je zanijemio: Zbog jednog pitanja plakala je cijela sudnica

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Dječak ubojica iz Beograda svjedočio je na suđenju u slučaju koji se vodi protiv njegovih roditelja.

U Beogradu je u četvrtak održano suđenje Miljani i Vladimiru K., čiji je sin 3. svibnja prošle godine ubio devetero vršnjaka i domara u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu. U četvrtak je ponovno ispitan dječak ubojica, koji je počinio stravičan masakr.

Neslužbeno, najpotresniji dio svjedočenja dječaka ubojice bio je kada mu se obratila majka ubijenog Andrije Čekića. Ona ga je, navodno, drhtavim glasom pitala: "Zašto si mi ubio sina jedinca?" Međutim, odgovor nije dobila, piše Blic.

U tom trenutku gotovo svi u sudnici su plakali.

Za ovo suđenje ogroman je interes javnosti, a prati se svaki korak dječaka ubojice. Fotografi su tako jutros snimili njegov izlazak iz psihijatrijske ustanove pod jakim mjerama osiguranja. Pratili su se i dolasi na sud dječakove majke, ali i roditelja ubijene djece.

Ovo je drugo pojavljivanje dječaka ubojice na suđenju njegovim roditeljima. Prvo  pojavljivanje 8. listopada ujedno je bio i prvi put da je izišao iz psihijatrijske bolnice u kojoj se nalazi od masakra. Tada se prvi put susreo s obiteljima svojih žrtava, ali i sa svojim roditeljima. Njegovo svjedočenje trajalo je četiri sata.

Pročitajte i ovo Skriven od javnosti FOTO Pogledajte kako je izgledalo dovođenje dječaka ubojice na sud

Pročitajte i ovo Pokolj u školi FOTO Potresne scene ispred suda u Beogradu: Roditelji ubijene djece u suzama

Pročitajte i ovo Mučni detalji Cure detalji sa suđenja dječaku ubojici: Zbog ovog pitanja mu je pozlilo, a onda je otkrio što se događalo u streljani

Pročitajte i ovo suđenje u Beogradu "Mama se ljutila i vikala kad nisam bio najbolji. Da nisam imao očeve pištolje...": Jezivi iskaz učenika koji je napravio masakr u školi