Predsjednički izbori u SAD-u

Donald Trump najavio: "Ako ne pobijedim u studenome..."

Donald Trump Foto: Afp
Donald Trump, predsjednički kandidat na izborima u SAD-u, najavio je hoće li se ponovno kandidirati u slučaju da ne pobijedi na izborima u studenome.

Donald Trump isključio je u intervjuu emitiranom u nedjelju mogućnost kandidiranja na američkim predsjedničkim izborima 2028. u slučaju poraza na izborima u studenom.

"Ne, ne vidim se u tome, ne vidim se. Mislim da će ovo biti sve", rekao je republikanski kandidat (78) u emisiji Full Measure.

Bivši predsjednik ipak je rekao da vjeruje u uspjeh 5. studenoga kada će mu se na izborima suprotstaviti demokratkinja Kamala Harris.

Od povlačenja predsjednika Joea Bidena iz predsjedničke utrke, ishod predsjedničkih izbora neodlučniji je nego ikada.

Donald Trump i Kamala Harris rame uz rame su u nekoliko država koje će vjerojatno biti presudne za ukupni rezultat izbora.

Donald Trump, koji nikada nije priznao poraz od Joea Bidena 2020., odbio je nekoliko puta posljednjih mjeseci obvezati se na bezuvjetno priznavanje rezultata izbora u studenom.

Pročitajte i ovo Užas u susjedstvu Vojno vozilo smrskalo automobil, poginuli otac i troje djece: "Prizor koji nas je zatekao je strašan, ovo je prava tragedija"

Pročitajte i ovo Otkupio kaznu Glumac je imao više žrtava? "Dirao me u autu dok je otac vozio. Zaledio sam se i šutio. A onda me još više šokirao"

Pročitajte i ovo Bizaran incident Putnica otvorila kutiju s hranom, a zbog onoga što je vidjela avion je morao hitno sletjeti


 

Povezane teme