Otkrio policiji

Njegovatelj priznao užasan zločin, ubojstvo četiri štićenika: "Pomozite mi da prestanem ubijati..."

Ilustracija Foto: Getty Images
Njegovatelj starijih osoba iz Italije policiji je priznao da je ubio nekoliko osoba za koje je skrbio.

Talijanski njegovatelj koji pomaže starijim osobama priznao je da je ubio najmanje četiri osobe za koje je skrbio predozirajući ih lijekovima, izvijestio je u subotu list Corriere della Sera.

Kako se navodi, 48-godišnjak se policiji javio kako bi u pratnji odvjetnika dao priznanje, a da prethodno nije najavio svoju namjeru.

Njihove smrti nisu izazivale ikakve sumnje. Muškarac, koji je sada u pritvoru dok traje istraga, rekao je da je to činio kako bi te ljude poštedio daljnje boli i patnje.

Njegova najstarija žrtva imala je 96 godina. Muškarac, koji nije imao zdravstvenu izobrazbu, radio je više od 10 godina kao njegovatelj starijih osoba u njihovim domovima, navodi se u izvješću.

Prijavljeno je da se brinuo za oko 30 ljudi i da je za to vrijeme živio s nekima od njih.

Talijanska policija sada istražuje postoje li možda drugi sumnjivi slučajevi. Navedeno je da je rekao policiji: "Pomozite mi da prestanem ubijati".

Pročitajte i ovo Tuga u Okučanima Vraćao se kući s treninga, a više ga nema: "Čitavu noć nisam spavao, sve se dogodilo nama pred očima"

Pročitajte i ovo "kreni i miniraj" Penava zaprijetio: "Pokazat ću vam tko je Mario Radić, od prošlosti se ne može pobjeći"