Na sudu

Osumnjičeni za otmicu Madeleine McCann priznao? A onda je cimeru iz ćelije postavio jezivo pitanje

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Bivši cimer osumnjičenog za otmicu britanske djevojčice Madeleine McCann, čiji je nestanak potresao cijeli svijet, kaže da je Brueckner priznao da je oteo dijete dok je bio u Portugalu.

Christian Brückner, osumnjičen za otmicu Madeleine McCann, priznao je otmicu djeteta iz stana u Algarveu, tvrdi njegov bivši cimer iz ćelije. Njemački sud u srijedu je objavio da je 47-godišnji pedofil pitao svog tadašnjeg cimera iz ćelije Laurentiua Codina je li i on iza rešetaka zbog prijestupa nad djecom. Zatim je otkrio da je oteo dijete tijekom provale dok je živio u Algarveu, rečeno je na sudu, a prenosi Daily Mail.

Njemačka policija ranije je Brücknera proglasila glavnim sumnjivcem u slučaju otmice britanske djevojčice iz apartmana u Praia da Luz u svibnju 2007.

"Rekao mi je to u Portugalu, ondje je krao", navodno je rekao Codin danas na sudu.

"Bio je u mjestu gdje se nalaze hoteli i žive bogati ljudi. Rekao je da je prozor bio otvoren, a on je tražio novac. Rekao je da nije našao novac, ali je našao dijete i uzeo ga. Ispričao je da su dva sata kasnije policija i psi bili posvuda, pa je pobjegao iz mjesta", dodao je.

Nakon toga je ispričao da mu je Brückner rekao da je s njim bila neka osoba s kojom se posvađao.

"Navodno je to bila njegova žena. Rekao je da je dijete odveo u Portugal svojim automobilom, a u vrijeme dok su policija i psi bili u kući njega već nije bilo jer se odvezao. Pitao me može li se DNK djeteta uzeti iz kostiju ispod zemlje", navodno je rekao Brücknerov bivši cimer iz zatvorske ćelije.

Brückner trenutačno služi sedmogodišnju zatvorsku kaznu zbog silovanja 72-godišnje žene u njezinoj kući u Praia da Luz 2005. godine. Sudi mu se na okružnom sudu u Braunschweigu za nepovezane seksualne zločine navodno počinjene u Algarveu između 2000. i 2017. godine.

Pročitajte i ovo Užasan zločin Masakr u susjedstvu: Ubio ženu i dvoje djece, tri osobe ranio, a nedavne riječi ubijene kćeri slamaju srce

Pročitajte i ovo Akcija kraj Osijeka Čistio pomoćnu prostoriju pa se šokirao: Odmah je dojurila policija

Pročitajte i ovo objavljena snimka VIDEO Dron se spremao ubiti ruskog vojnika, ali sve je stalo u ključnom trenutku: Umjesto kiše metaka spustio mu je poruku koja mu je spasila život