On je spreman

Jedan stanovnik Tampe postao viralan zbog neočekivanog poteza: Pogledajte kako se dosjetio osigurati svoju kuću!

Osigurao kuću pomoću šest remena Foto: screenshot/mreža X
Evo kako se stanovnik Tampe sjetio osigurati kuću od uragana Miltona, koji hara Floridom. Njegova fotografija postala je viralna.

Uragan Milton tijekom noći sa srijede na četvrtak udario je područje savezne države Floride i otad stvara velike štete.

S obzirom na velike količine kiše i vjetrove brzine i do 190 km/h, stanovništvu koje se nije evakuiralo rečeno je da ne izlazi iz kuća.

Jedan stanovnik Tampe pohvalio se svojim nekonvencionalnim načinom osiguravanja vlastite kuće, a slika koju je objavio postala je viralna.

Naime, Mohammed Nijem svoju je kuću pričvrstio za tlo privezavši preko nje šest ogromnih remena.

Fotografiju je podijelila lokalna novinska kuća Spectrum Bay News 9.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Fotografija je pregledana dva milijuna puta. Brojni korisnici mreže X komentirali su njegov napor da osigura kuću.

Dok su jedni skeptični i tvrde da "nikada nije iskusio uragan", drugi su impresionirani. Mnogi znatiželjnici u komentarima traže "sliku poslije" kako bi znali je li taj kreativni potez bio uspješan.

"Zapravo poštujem trud. Nadam se da je bilo učinkovito", "On razmišlja izvan okvira, treba nam više ljudi poput njega, "Tip je osigurao svoju kuću kao klavir kad ga se premješta. Apsolutna legenda", "Gangsterski potez" i "Možda je na tragu nečemu", neki su od komentara na X-u.

Pročitajte i ovo Muljali naveliko Akcija EPPO-a: Četiri osobe uhićene zbog sumnje na zlouporabu položaja i subvencijske prijevare

Pročitajte i ovo Zadnja upozorenja prije udara Apel stanovnicima Floride: "Klonite se ovih stvorenja, ona su nova opasnost, a nakon Miltona bit će oko vas"

Pročitajte i ovo Preživjeli satima lutao Autom sletjeli u rijeku, poginulo četvero mladih: Nije bilo tragova kočenja, Mercedes je prepolovio vrbu