iz minute u minutu

Žalio se na mobing, u školi bili i učenici. Brat domara koji je u BiH počinio masakr: "Ne znam što mu je bilo, bio je vjernik"

U srednjoj školi u Sanskom Mostu školski je domar ubio tri osobe: ravnatelja, profesoricu i tajnicu. Pokušao je ubiti i sebe.

 

  • pucnjava u srednjoj školi u Sanskom Mostu 

  • domar škole je iz automatske puške ubio troje ljudi

  • pucao je i u sebe, ali je preživio

Tijek događaja pratite u nastavku:

23:00  Oglasila se bolnica o stanju  ubojice.  Pacijent je dovezen u bolnicu s prostrijelnom ranom grudnog koša, ali u svjesnom stanju. Opreriran je. Sve dalje prognoze u vezi njegovog zdravstvenog stanja su krajnje preuranjene priopćili su. 

22:00 "On je inače bio jedan od boljih, bio je vjernik, nikom nije učinio ništa nažao do sada, ne znam što bih rekao. Ne znam što mu se dogodilo, u velikom sam šoku. Znam da je bio uredan, a što se događalo, ne znam", rekao je za 24 sata brat domara koji je počinio trostruko ubojstvo.

17:35 Učenici škole u Sanskom Mostu opraštaju se od svoje profesorice engleskog jezika Gordane Midžan koja je ubijena u masakru u srijedu ujutro.

"Poštovana, voljena, omiljena moja profesorice, ne postoje riječi kojima se bol i tuga koju trenutno osjećam mogu opisati..."

17:20 Prema pisanju bosansko-hercegovačkih medija, ubojica troje kolega se u nekoliko navrata žalio lokalnim novinarima da je izložen mobingu od strane istih. Navodno je to bio i motiv napada jer su ubijeni ujedno bili i članovi komisije koja je domara udaljila s posla. 

17:15 Direktor Uprave policije Unsko-sanskog kantona Amel Kozlica medijima je rekao da su u trenutku napada učenici bili u školi. 

"U tijeku su popravni ispiti, u školi je bio određeni broj učenika. To su dvije odvojene zgrade, odnosno škole, koje su spojene i može se prelaziti iz jedne u drugu", rekao je Kozlica.

14:30 Potresnu ispovijest svjedoka krvavog masakra pročitajte OVDJE.

Pročitajte i ovo ubijene tri osobe Potresna ispovijest svjedoka masakra u školi: "Pritrčao sam pomoći ravnatelju pa me ubojica odgurnuo i..."

14:15 Što o strašnom zločinu kaže psihologinja pročitajte OVDJE

13:44 Pogledajte prve fotografije s mjesta zločina u školi na ovom linku.

12:40 Napadač iz škole nalazi se u Hitnoj u Banjoj Luci s prostrijelnom ranom prsnog koša. Pacijent je, doznajemo iz bolnice, pri svijesti i trenutačno se provode dijagnostički postupci, a planiran je i operativni zahvat. Sve daljnje prognoze krajnje su preuranjene, poručili su iz bolnice. 

12:35 Otkriven je identitet napadača iz škole, ali i mogući motiv strašnog zločina. Više pročitajte OVDJE.

Pročitajte i ovo Mehemed Vukalić Otkriveno tko je trostruki ubojica iz Sanskog Mosta

12:30 Glasnogovornik MUP-a Unsko-sanskog kantona Adnan Beganović za DNEVNIK.hr otkrio je detalje masakra.

12:20 Poznato je tko su ubijene žrtve. Više o njima pročitajte OVDJE.

12:00 Pred školom u kojoj se dogodio masakr okupljaju se kolege ubijenih. Više pogledajte OVDJE.

11:20 U srednjoj školi u Sanskom Mostu u BiH jutros su ubijene tri osobe. Domar škole ušao je s oružjem i otvorio vatru na sastanku na kojem su bili drugi djelatnici. 

Pročitajte i ovo strašan zločin Otkriven identitet napadača iz škole, ali i mogući motiv: Točno je znao koga je došao ubiti

Pročitajte i ovo Krvoproliće u Sanskom Mostu Tri osobe ubijene u srednjoj školi: Objavljeno tko su žrtve

Pročitajte i ovo Sanski Most VIDEO Pogledajte scene ispred škole u kojoj se dogodilo krvoproliće: Kolege u nevjerici i suzama

Pročitajte i ovo Strava u Sanskom Mostu Glasnogovornik policije za DNEVNIK.hr otkrio detalje masakra u Gimnaziji: "Dobili smo dojavu..."